Sivut

keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Tilastoja jälleen

Sen verran voin vihjaista keskeneräisestä työstä, että sukkiin sorruin jälleen. Nelikakkosia niistä suunnittelen, ihan siksi että meillä on tässä lähisuvussa melkein kaikilla sen kokoinen jalka (no, mun isällä on muistaakseni 44 ja velipuoliskolla luultavasti 46, hänen kenkänsä kun näyttävät lähinnä suksilta, enkä ole kehdannut kengänpohjasta numeroa kurkata..) ja ajattelin kerrankin aloittavani joululahjojen teon ajoissa. ;oDD

Mutta sain siis useamman päivän salavihkaisena työrupeamana laskettua lankani. Salaa se piti tehdä lähinnä siksi, että juniorikin tykkää lankakeristä, varsinkin niiden sotkemisesta ja vyötteiden repimisestä!

Lankaa mulla on yhteensä 10 910g! ;o))) Eli samoissa lankakiloissa pysyn vuodesta toiseen (niitä omia kiloja en edes mainitse). On vaan tuntunut, että varastoja kertyy yli omankin sietokyvyn, mutta olen aikaisemmin tainnut jemmata lankoja useampaan eri kaappiin ja piiloon, nyt ne on (melkein) kaikki esillä makuuhuoneessa. Tosin hyvin esillä ovatkin, käskin nimittäin viime viikolla miehen tuoda mulle sairaalaan farkut, jotka olin heittänyt lankalaatikoiden (sellaiset läpinäkyvät orthexin boxit) päälle. Mies kysyy huuli pyöreenä, että mitkä lankalaatikot!! Hahaa, joskus esillä onkin piilossa. ;o)

En jaksa luetteloida kaikkia lankoja erikseen, mutta suurimmat määrät tietenkin:
- kirkkaanpunaista woolia 1050g ja muita värejä woolia 417g yhteensä
- novitan harmaata alpakkaa melkein kaksi kiloa
- harmaanvihreää tennesseetä kilo
- 7 veljestä, polkkaa ja jättiraitaa 640g yhteensä
- Nallea 400g
- Marks&Kattens TopWoolia 450g
- Kamenaa 400g
- Sublimes baby cashmere merino silk 300g
- Dropsin Alpakkaa 200g
- Kitten mohairia 200g
- erimerkkisiä, lähinnä ohuita sukkalankoja kolmisen kiloa (mutku ne vaa on nii ihanii!)
- lisäksi pienempiä määriä kaikkea mahdollista. ;o)

Haaveena olisi tänä vuonna neuloa itselle puseroksi nuo woolit ja tennesseet, ja lapsille myös jotain puserontapaisia, niin että saisi kerralla isompia lankamääriä kulutettua yhteen työhön, eikä aina vain yhtä kerää kerrallaan lapasiin tai muihin pieniin juttuihin..


Ja loppuun vielä kiitos ja kumarrus "neiti vilukissan" puseroa kehuneille! Tytär itsekin tykkää puserosta kovasti, ja neuloinkin sen hänen toiveidensa mukaisesti _perus_neuleeksi, mitkään palmikot tms ei kelvannut vaikka yritinkin tyrkyttää.. ;o)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heitän sua halaushaasteella

Matleena kirjoitti...

Aika hyvä tuo "mitkä lankalaatikot"! ;D Meillä muuten voisi käydä aivan samalla lailla, luulen, niin hyvin näkyy olevan mieheltä näkymättömissä jotkut hyvinkin esillä olevat tavarat. Ja minullakin on viisi muovista läpinäkyvää lankalaatikkoa makuuhuoneen nurkassa.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Joo, nuo miehet on joskus niin sokeita. ;o)