Sivut

lauantai 31. tammikuuta 2009

Nukenvaatteita

Sarjassamme tikusta asiaa laitan pari kuvaa nukenvaatteista. ;o)

Ompelin aikoinaan Häjylle Flikalle 3v-synttärilahjaksi nukenvaatteita. Sen jälkeen en ole niitä enempää ommellutkaan, koska ostovaatteitakin on kertynyt ja yleensä nuket kuitenkin on alasti ja vaatteet ties missä pitkin lattioita.

2001 kesällä mies katkaisi töissä kätensä ja makasi muutaman päivän sairaalassa. Kotona minä laitoin lapset iltaisin aikaisin nukkumaan ja nautin harvinaisesta omasta rauhasta ompelukoneen äärellä.

Henkselihousut pienensin yksistä 1-vuotiaan housuista, jotka ompelin yläasteella (oli pakko tehdä vauvanvaatteita, vaikka vannoin etten sellaisia ikinä tarvitse!), keltainen body (molemmissa kuvissa) on "pienennetty" 90-senttisestä bodysta. Jossain vanhassa käsityölehdessä oli keskosvauvojen vaateohjeita, ja nuo kokohaalarit on ommeltu niiden mukaan.


Fleeceasu on ommeltu vanhan Suuri Käsityölehden nukenvaatekaavalla.Käytiin tänään hakemassa peräkärryllinen polttopuita, kun ilmaiseksi saatiin.. Puiden lastaamisessa ei mennyt kauaa, kun oli ahkerat pikkuneidit apuna ja juniori jaloissa. Työn ja raittiin ilman jälkeen maistuikin ruoka. Syötiin oululaista perinneruokaa rössypottua, joka on meidän perheen yksi suosikkiruoka. ;o))

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Voi rössypottua, nam! Pitääkin keittää lähiaikoina.

On kyllä kauniita nukenvaatteita! Kumma, jos vain lattialla lojuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Söpöjä nukenvaatteita...

Kristiina kirjoitti...

Miun äiti ompeli kans noiden SSK:n keskosvaatteiden kaavoilla tyttöjen babyborneille vaatteita. Ne oli kivasti suunniteltu, mahdollisimman vähillä saumoilla.

Tosi söpösiä pikku vaatteita olet ommellut.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, meillä tuo aika on valitettavasti jo ohi. Ja barbi aikakin meni. Snif. Nyt meillä 'evvk - ei kiinnosta' vaihe menossa, eikä menee kauaa, kun tulee se aika, jolloin ihan oikeille jälkeläisille nuttuja väsätään. Taidan kuitenkin nauttia nyt tästä evvk:sta =D

Anonyymi kirjoitti...

hi all punaistalankaa.blogspot.com blogger found your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://traffic-for-your-website.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://traffic-for-your-website.com
To your success James