Sivut

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Lapset

Laitan muutaman kuvan lasten joululoman vietosta, koska valmistuneita käsitöitä ei ole esiteltäväksi. Olen onneksi vihdoin saanut puikoille uuden käsityön, mikä tuntuu suorastaan helpottavalta! Yhden mallitilkunkin tein, mutta enempää en viitsinyt ja loin silmukat tottuneesti mututuntumalla.. nyt sitten jännitän, osuuko silmukkamäärä kohdalleen, tuleeko kinu vai telttamainen tekele..

Mutta tässä kuvia lapsista.
Jokavuotinen lasten ikuistaminen joulukuusen (joka sattui tänä vuonna olemaan ihan nätti ja sopusuhtainen.. kannatti marmattaa viime vuonna!) edessä on aina yhtä haastavaa. Miten niin mahdotonta pysyä paikoillaan pari minuuttia? ;o)Mies on jäädyttänyt omaan pihaan luistelukentän. Näin meidän ei tarvitse kuskata lapsia esim. 20km:n päähän koulun kentälle luistelemaan. Kenttä on ollut jo pidempään käytössä. Tässä letku on vähän jäässä ja vettä tulee liruttamalla, siksi juniorikin saa kokeilla jäädyttämistä.Luistimien teroitusta.


Vasta osa porukasta paikalla. ;o)


Juniorin salainen harrastus isompien ollessa koulussa; kokeilla mihin imukuppihammasharjat tarttuu.. peiliin ainakin mukavasti.

6 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Teillä riittää väkeä vaikka pieneen joukkuepeliin jäällä. Meillä on keskitytty hiihtämään takapihalla. Ihan samaa voisin kertoa käsitöistä; uusi juttu puikoilla, mallitilkku tehty mutta silti jänskättää sattuuko silmukkamäärä kohalleen.

-maria- kirjoitti...

Meilläkin on (kerrostalon) kotipihalla pieni luistinrata, kun tännekin päin tuli nyt pakkasta. Kaupungin kentät eivät vielä ole olleet kunnossa, joten tuolla pihakentällä on ollut vilskettä :)

Kiva idea ottaa lapsista vuosittainen kuva kuusen edessä!

MariL kirjoitti...

Hauska kyllä tuo joulukuusikuva! :) Nyt muuten alkoi vaivata, kun kirjoitit että kouluun 20 km, että etkös sinä asukaan Oulussa...? Oon jotenkin kuvitellut, että asutte jossain kaupungin laitamilla, mutta taitaakin mennä jonkun lähikunnan puolelle?

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Juu tuo silmukkamäärän arpominen on aina ärsyttävää.. mutta niin on mallitilkun tekeminenkin kun on jo palava halu aloittaa työ! ;o)

On meillä onnistuneitakin kuvia joskus saatu. ;o) Mutta tuleepa samalla kuvattua kuusi ja lapset juhlatamineissaan (mitä nyt pojat ei yleensä suostu laittamaan mitään parempaa ylle..)

Kyllä me vaan Oulussa asutaan vaikkei tosiaan noista matkoista uskoisikaan, kun kouluun on 20km samoin "lähikauppaan". ;o)

Tupuna kirjoitti...

Ihania kuvia.:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Pirjo-Riitta, ihanasta PIF-lahjasta! Miten tuota neulatyynyä muka hennon pistellä ja rääkätä... Todella kaunis. Ja Pikkupuffakin tosiaan halailee ja ihailee sitä.
Mutta meinaatko oikeasti saada mut höyrähtämään saippuoiden tekoonkin?! :) Nekin on niin ihania, että alkaa sormet syyhytä kokeilemaan...
Kiitos vielä kerran!
-T-