Sivut

torstai 1. marraskuuta 2007

Lokakuun SNY- paketti

Pakettini saapui siis eilen, lokakuun viimeisenä päivänä. Olinkin aika varma, että paketti tulee vasta loppukuusta, kun sain kuun alussa ylimääräisenä nimipäiväpaketin. ;o) Alla olevat ihanat silmukkamerkit on nimipäiväpaketista. Piti nekin kuvata nyt kun siihen on mahdollisuus. Ovat minusta tosi kauniit!


Varsinainen lokakuun paketti sisälsi salaisen ystäväni neulomat sukat. Sny väitti niitä maailman rumimmiksi sukiksi.. tuskin nyt ihan tosisaan.. minusta ne ainakin ovat tosi nätit. Pituutta sukissa on pikkuisen liikaa, eli joudun niitä vähän lyhentämään. Muuten olisivatkin jo käytössä. Pidän oikein kovasti näistä sukista. Sitä paitsi minulla ei ollutkaan step- langasta tehtyjä sukkia. Nyt pääsen kokeilemaan niiden ihanuutta!


Lisäksi paketissa oli kullanvärinen joulukoristesydän, sievä puinen onnenenkeli (henkilökohtainen ;o) ) ja tarroja, joista yksi on jo käytetty kuten kuvasta näkyy. Ja tietenkin kortti. Salaisella ystävälläni on niin kaunis käsiala, että kateeksi käy.. minun harakanvarpaat kun on sellaiset, että luulisi lääkäriksi eikä käsityöläiseksi.

Piti ottaa vielä erillinen kuva paketissa olleesta Filatin langasta. Aivan ihanaa hörhölankaa. Nyt harmittaa, kun en syyslomalla Isonkyrön Villavintiltä ostanut vaaleanpunaista huovutettavaa lankaa.. olisi tullut suloiset vanttuut jos olisi koristeeksi laittanut tuota lusso (onko tuo sen nimi?) lankaa. Lapasiin tai huiviin täydellistä koristelankaa!

1 kommentti:

Helmis kirjoitti...

Hei, onnea uudelle blogille. Sattumalta löysin Blogilistalta ja tulin kurkistamaan.
Komea sukkasato sinulla, Kertut on tosi kauniit!