Sivut

keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Marraskuun sny- pakettini

Eilen tuli marraskuun paketti.

Silloin kun postia oikein odottaa, se tulee tietenkin toista tuntia myöhässä. Hain postin iltapäivän puolella samalla kun nukutin junioria vaunuihin. Piti sitten vielä oikein kiusata itseään ja jännittää vielä vähän.. vein postin sisälle kylmän rauhallisesti, vähän vaan kolistelin ja pyörittelin pakettia.

Juniorilla meinasi nukkumaanmeno jäädä pelkäksi unilauluksi.. mutta erehtyi vaan poika pistämään silmänsä kiinni ja niin nukkumatti vei, ja pääsin avaamaan pakettia..Paketista löytyi sny:n neulomat sormikkaat ja calorimetry (lankana punakirjava nalle ;o)) ), käsityöpussukka (kuvassa taitettuna kaksinkerroin), joille kaikille on kovasti käyttöä.
Sabrina- lehti, jossa näytti olevan kerta kaikkiaan ihania neuleita. (Jos nyt aloittaisin neulomaan itselleni puseroa kaapissa jo muutaman vuoden marinoituneista langoista.. odottavat siellä sopivan ohjeen ilmaantumista.) Kuviosakset, joita piti heti kokeilla. Kaunista aaltokuviota näyttää tulevan (en tiedä näkyykö paperi kuvassa kunnolla). Ja kauniita, jouluaiheisia tarra-arkkeja. Ajattelin tänä jouluna selvitä tylsästi ostokorteilla, mutta nuo tarrat suorastaan vaativat päästä askarreltavaksi. Ilmeisesti viikonloppuna suuntaan tiimariin ostoksille. ;o))

Suuret kiitokset omalle Snylleni! Olen ilahtunut joka paketista, niitä on ollut ilo saada ja avata. Tosiaan niin kuin olisi joulu joka kuussa. ;o) Jos vain joku viitsii järjestää uuden kierroksen, olen innolla mukana. On tämä ollut niin kivaa!

Niin, ja minun snyni oli Kiki /purkaja. Käväisin heti Kitin blogissa, ja se näyttikin tutulta! Olen siellä käynyt kurkkimassa ainakin näitä salaisia paketteja. Jos olisin ehtinyt tarkemmin lukemaan, olisin ehkä osannut yhdistää oikeaan henkilöön... ;o))

Kikille: sormikkaat on sopivat, ja peukalokiila tosi hyvin istuva. Calorimetry on minullakin ollut "joskus toteutettavien"- listalla, mutta en ole vielä saanut edes ohjetta tavattua läpi. Suurkiitokset vielä kerran!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jep jep, tuo on kiva järjestely. Pystyy tosiaan koko ajan katteleen niitä eikä tartte myllätä koko kaappeja että voi hiplata :)

ElliDonna kirjoitti...

Heippa! Kävin vastavierailulla, täällä en muistakaan käyneeni aikaisemmin, mutta on tosi kiva tutustua uusiin bloggailijoihin!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiira: luulin ensin, että tarkoitat sitä kun minulla on langat läpinäkyvissä muovilaatikoissa. Niistäkin langat näkee mukavasti laatikoita pyörittelemällä, ei tarvitse aina kantta avata. Mutta, niin sulla oli tosiaan se hieno lankavitriini.. ;o))