Sivut

keskiviikko 7. marraskuuta 2007

Puolivuotisneuvolaa

Käytiin juniorin ja 3½v pikkuneidin kanssa neuvolassa.
Juniorin mitat on 68,5cm ja 8760g. Ihan potra poika. ;o)

Neuvolantäti oli vähän huolissaan, kun meidän juniori ei vielä käänny vatsalleen. Isompien neuvolakorteista tarkistin, ja kaikki muut ovat oppineet kääntymään jo 5kk:n iässä. Nuorimmainen ottaa elämän kait turhan rauhallisesti. ;o) Kaikki muu kyllä kiinnostaa.. seuraa muitten tekemisiä tarkasti, on kova poika juttelemaan, pärräämään ja murisemaan, nauraa kikattaa jatkuvasti. Tarraa kiinni kaikkeen mihin suinkin ylettyy (ja vie suuhun). Mutta ei käänny, ei. Varpaat on tämän hetken IN-juttu kuten kuvasta näkyy.

Joulukuun puolella eskarilaisella on 6-vuotisneuvola. Terkkari haluaa kuulemma silloin katsastaa juniorin liikkumiset. Jos ei vieläkään kääntyile, pitää varata aika fysioterapeutille. No joo, katsotaan nyt...


Käsityöt ei etene mihinkään. ;o/
Siskon pipoa olin neulonut resorin verran, mutta senkin purin kun en tykännyt. Aloitin illalla alusta 3o1n- ribbinä, mutta en sitäkään jaksanut kuin muutaman kerroksen.

On tullut ilmeisesti valvottua (ja ylensyötyä), kun aamuisin herään ihan silmät ristissä. Illalla valvon melkein puolille öin telkkarin ääressä muka neulomassa ja kolmena aamuna viikossa pitää herätä jo puoli seitsemän laittamaan kaksi isointa koululaista matkaan. Ja minä tarvitsen oikeasti yhdeksän tunnin yöunet!

Ei kommentteja: