Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Lepopäivä ;o)

Eilen kävi vielä parit synttärivieraat (lähinnä aikuisia). Tänään ei enää jaksaisi juhlia, eikä onneksi tarvitsekaan (kahden päivän kemut on ihan riittävät ;o)) ).. illalla alkoi olla jo aika puhkiolo.
Kakarat riehuu ja huutaa koko ajan, olohuone on täynnä pikkulegoja. Pojatkin unohtivat bioniclensa vähäksi aikaa ja leikkivät porukalla Belville- legoilla. Meille on niitä kertynyt esikoisen 5v- synttäreistä saakka, joten jokaiselle löytyy oma prinssi tai prinsessa (tai noita). Nyt lapset lähtivät pihalle laskemaan mäkeä. Toivottavasti suurin ylienergia jää sinne. Juniorikin lähti nukkumaan vaunuihin. Mikä ihana rauha ja hiljaisuus!

Juniori oppi sitten vihdoin ja viimein kääntymään vatsalleen. Keskiviikkona taisi vääntäytyä ensimmäisen kerran selältä vatsalleen ihan ilman apua, hitaasti ja kankeasti.. Nyt pyörähtää jo tuosta vaan eikä pysy hetkeäkään selällään. ;o)
Perunamössöä pikkuherra syö enimmillään puoli purkkia, eli tisumaidolla enimmäkseen vielä kasvaa. Eilen kun oli vieraita, eikä juniori millään meinannut malttaa keskittyä tisutteluun, minulla kastui kaksi puseroa märäksi maidosta..


Käväisin tuossa ostamassa itselleni joululahjan!
Tilasin akateemisesta "Best on Interweave Knits"- kirjan. Voipi olla, että muualta saa halvemmalla, mutta mun pikapankkikortilla ei paljon ulkomaanostoksia tehdä, enkä köyhänä kotiäitinä uskalla luottokorttia ajatellakaan. Piti jättää tilaus mahdollisimman myöhäiseksi (toimitusaika 2-3 viikkoa), että maltan laittaa kirjan joulupukin pussiin odottamaan. (Siltä varalta, etten muuta saa, niin on edes yksi lahja, heh.) Viime vuonna ostin itselleni kirjan "Folk Shawls". En ole siitäkään vielä ehtinyt mitään neuloa, mutta jos sitten joskus. ;o)

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Vastaisen varalta; tilailen aika tasaisin väliajoin kirjoja tuolta Book Depositorysta. Seuraavaan kerran kun halajat jotain englanninkielistä neulekirjaa niin hihkaise meiliini niin laitan samaan tilaukseen ! :-)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hei, juu! Mulla on tässä ollut kirjastosta lainassa erilaisia englanninkielisiä sukkakirjoja, kun suunnittelen ostavani jonkun.. mutta en halua ihan summan mutikassa ostaa..