Sivut

perjantai 30. marraskuuta 2007

Vanhempia sny- paketeita

Laitan tähän vielä kuvia aikaisemmin saamistani paketeista.

Ylemmässä kuvassa on elokuun paketin sisältöä, eli puikkostoppareita, jotka on jo käytössä hyväksi havaittu ;o), pieni runovihkonen "Hetki ystävyydelle", _ihania_ marimekkoserviettejä. Puttipajan sydämiä, joista en vielä tiedä, laitanko kuusenkoristeeksi vai pakettikortiksi omatekoisille lahjoille, hmm. Kuvasta puuttuu pieni laventelisaippua, joka on jo käytetty loppuun.. oli ihanan vaahtoavaista sekä namit, jotka katosi heti meidän makureiden (= minä ja pikkuneiti) suuhun .Syyskuun paketissa oli nämä kaksi kerää topp mohairia ja yrttilakupötköjä. Topp mohairit on mitä parhainta peruspunaista väriä, nam. Yrttilaku on kuulemma snyni Kikin suurinta herkkua, johon halusi minutkin tutustuttaa. Yrttilakut olikin tosi herrrkullisia, nam nam.. tullut niitä ostettua itsekin tuon ensimmäisen maistelun jälkeen..
Tämä ei liity mitenkään aiheeseen, mutta laitanpa tähän kuitenkin.. minä joskus muinoin (yläasteella tai lukiossa, en muista tarkasti) neuloin itselleni jostain anttilan mohairsekoitteesta villapuseron konttineuleella. Kaksi riviä tuli lilalla ja väliin yksi kerros kirkkaanpunaista. Olen jälkeenpäin miettinyt monta kertaa, että miksi valitsin niin mahdottoman väriyhdistelmän (tuota punaista kun pitää muka saada joka paikkaan..). Mutta kuten ylläolevasta Kikin ottamasta kuvasta näkee, punainen ja lila sopivat sittenkin yhteen!!
Mainitsemani pusero on vieläkin hengissä. Siskoni säilyttää sitä vanhempiemme kotona (mummulassa) ja vetäisee ylleen aina kun tarpeeksi palelee, siellä on nimittäin usein tosi kylmä.

Pitääkin joskus ottaa kuvia vanhoista neuleistani, joitain ainakin on vielä äidilläni käytössä. ;o)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo lila tuossa kuvassa on suurempia ajattelematta alustaksi laitettu pontsoni, kun tuo sininen sängynpeitto vei kaiken värin keristä. Myöhään illallla otettu kuva, ei ollut päivänvalosta tietoakaan.