Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2007

Lähettämäni SNY- paketit

Minä edelleen jännityksellä odotan viimeistä pakettiani ja tietoa siitä, kuka paketteja näiden neljän kuukauden ajan on minulle lähetellyt. (Tai etunimen jo tiedänkin, mutten osaa sitä yhdistää mihinkään nimimerkkiin tai mahdolliseen blogiin!)

Minä olen lähettänyt paketteja Helsinkiin Sari (puikonheiluttajalle). Sarilla ei ole blogia, eikä hän ole sny-sivuillakaan kommentoinut saamiaan paketteja. Sen verran ollaan kuitenkin käyty sähköpostin kautta keskusteluja, että tiedän hänen olleen niihin tyytyväinen. ;o)

Sari kertoi käyttävänsä pääasiassa 7veikkaa ja nallea, ja halusi niille vaihtelua. Hän pitää kuulemma kirkkaista väreistä ja ruskan sävyistä. Tältä pohjalta siis lähdin suunnitelemaan..

Elokuun paketista otin kuvan tavallisella kameralla, joten kuva valmistui reilusti jälki junassa. Paketissa oli Isonkyrön vanhan ajan markkinoilta ostamani Määkylän puodin hahtuvakiekko, pakkaus seetripuunpalasia ja hyvän ystäväni tekemiä kellukynttilöitä.


Syyskuun paketista ei ole kuvaa, mutta siinä lähetin vihreänkirjavaa (sitä kirkkaampaa sävyä) Step- lankaa, perussukan ohjeen ohuille langoille, Enkelin eväspussin enkelimagneetin ym pientä.

Lokakuussa lähetin Seinäjoen käsityömessuilta ostamani kaksi vyyhtiä Wetterhoffin mustaa Sofiaa ja ohjeen virkatuille lapasille sekä pussillisen yrttilakua (maku johon tutustuin ja ihastuin oman snyni ansiosta).

Marraskuun paketista Sari löysi kerroslaskurit, puikkostopparit pitkille puikoille ja sukkapuikoille sekä Ylistaron kehräämön ihonväristä huovutusvillaa. Namina Maraboun pieni suklaarasia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vein tänään paketin postiin. On toivottavasti perillä torstaina tai perjantaina.
Nyt osaan kommentoida tänne bloggerin puolelle.
t. sny, vielä hetken