Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Syys-lokakuun sukkasatoni

Mä en nyt vielä osaa noita nappeja liittää tuohon sivupalkkiin, eikä tässä tapauksessa enää kannatakaan, kun eletään SUKKASADON viimeistä päivää. ;o)

Mielestäni olin ahkera. Mies välillä huolestuneena kysyikin, että onko taas joku kilpailu meneillään (pelkäsi uutta lankahamsteriaikaa, joilloin emäntä ei muuta tee kuin istuu sohvannurkassa ja neuloo). Mutta nyt neuloin silleen hissukseen unohtamatta tai laiminlyömättä kotitöitä.

Viisi paria neuloin 7veikasta (mausteena smartia) aikuisten sukkia, koot väliltä 38-42. Ne meni kaikki Vaaka ry:n joulukassikeräykseen. Niistä en viitsi tähän enää kuvia laittaa.. kaikki tietää miltä perussukka näyttää.

Tässä on kuvat sukkasatoni kauneimmista sukista. Alla 7veikasta (väri vanha roosa) Kerttu-sukat. Koko 40 ja langanmenekki 87g. Menevät joululahjaksi tädilleni.Toisena on Rinsessa-sukat. Lankana todella ihana neulottava StrompeGarn. Puikot 2½ addit, sukkien koko 38 ja langankulutus 72g. Nämä menevät serkulleni joululahjaksi.


Kolmantena melkein perussukka, päällä on joustinta 6o2n. Sukat kokoa 38, lankana Socken Wolle ja langankulutus vaivaiset 56g. Sukat lähetän jälkilähetyksenä synttärilahjaksi serkulleni.. eivät ehtineet samaan pakettiin Shetland Trianglen kanssa.

Mielestäni Socken Wolle oli jo _turhan ohutta_ lankaa. Aioin yhden sukan jälkeen purkaa tekeleen ja neuloa sen uudestaan kaksinkertaisesta langasta, mutta laiskuus iski. Monta päivää meni ennen kuin viitsin aloittaa toisen sukan.
(Minulla on samaa lankaa vielä kahtena eri punaisen sävynä, niistä kokeilen tehdä kaksinkertaisena.)

Sukkasatoni yhdeksäs pari oli 25-koon lastensukka smartista.. siitäkään mitään kuvaa viitsi laittaa.

Nyt pikkuherra sylissä hermostuu tähän koneella istumiseen siinä määrin, että jatkan myöhemmin toisesta asiasta.

Ei kommentteja: