Sivut

maanantai 11. helmikuuta 2008

Punainen pipo ja perunanenä

Oma pipo. Piti pestä kaksi kertaa 60 asteessa, että tuli sopiva.

Täytyy etsiä siihen jotain kivaa kirjottavaa, jos illalla ehdin Kansalaisopistolle. Mies vie töiden jälkeen auton katsastukseen, mutta toivottavasti on ajoissa kotona. Harmi, ettei se älynnyt katsastuttaa autoa perjantaina samalla kun haki sen korjaamolta. (Mies on nykyään niin insinööriä, ettei osaa edes pakoputkea vaihtaa itse.. ;o) )
En ihan kehdannut istua pesukoneen edessä odottamassa pipoa pesusta niin kuin juniori tässä kuvassa.. Niinpä sitten "ajan kulukseni" siivota täräytin koko talon. Imurointi ei riitä vaan pitää pestäkin normaalia tiheämmin. Juniori konttaa ja ryömii ympäri taloa, niin sen vaatteet on kuin likaset pölyrätit, jos ei jatkuvasti ole siivoamassa. yäk.

Uutta käsityötä en ole jaksanut aloittaa. Muutenkin on väsymystä ilmassa (niin kuin näytti olevan joissakin muissakin blogeissa).. Eilen otin _kahdet_ nokoset heh heh. Aamupäivällä oli sellainen väsymys ja ketutus, että lähdin tunniksi nukkumaan samaan aikaan juniorin kanssa. Mulla on niin hyvät unenlahjat, että nukun metelissäkin..

Iltapäivällä sitten torkahdin uudestaan sohvalla , kun silmukat alkoi hyppiä silmille. Mutta olo ei ole yhtään virkeämpi nytkään.. illalla kun piti taas vahdata Wallanderia. Huoh. Koskahan sitä oppisi!


Pikkuneiti on puuhannut hamahelmillä koko päivän. ;o)

Ei kommentteja: