Sivut

tiistai 19. helmikuuta 2008

Lapsen kauluri (ynnä muuta)

Olen saanut lahjuksina melkein enemmän lankaa kuin olen tässä kuussa ehtinyt Lankahamstereissa kuluttaa. ;oD

Perjantaina saapui Kikin (Purkajan) lähettämä yllätyspaketti, jossa oli kaksi kerää vaaleanpunaista woolia. Juuri oikeaa värierääkin vielä.. tarkoitettu siis (alempana esiteltyihin isoäidin neliöihin ja niistä) virkattavaan tyttären puseroon. ;oD
Kiitos Kiki, olet ihana ihminen. ;o)

Sunnuntaina OuNelaisilla oli ystävänpäivätapaaminen ja "lahjavaihto", johon tietysti osallistuin..
Lahjoitin Lankavuoren Minnalle kaksi vyyhtiä Wetterhoffin ruskeaa Sivillaa ja haikarasakset. Itse sain lahjaksi Hannalta kolme kerää vaaleanpunakirjavaa woolia ja vyyhdin itsevärjättyä nallea. KoolAideilla värjättyä lankaa, sävynä muistaakseni Cherry (?) ja ihana marjapuuron sävy. Nam!
Niin, ja paketissa oli myös kolmosen bambut, joita jo ensikäytin tuossa kaulurissa ja Pandan crips-suklaalevy.. (Syötiin tyttöjen kesken suklaa pois, kun pojat oli sunnuntai-iltana uimakoulussa.)
Kiitos Hanna, sinäkin olet ihana ihminen! ;o)Eskarilaisen tilaama kauluri valmistui. Pohjavärinä tummansininen Vuorelman Veto, jota en aikaisemmin ole kokeillutkaan. Mukava lanka, liukas ja jouheva neuloa. (Tätä täytyy saada lisää!) Raidat on merinowoolia. Kauluri on takaa yksivärinen, että neidin on helpompi laittaa se oikeinpäin kaulaan..

Malli on oma versio parista eri mallista. Langankulutus 77g.Virkkasin omallekin tyttärelle vielä tälläisen röyhelöhuivin Cortinasta (138g).Maanantai-illat olen viettänyt tuulettumassa Kansalaisopistolla, ja parin istuntokerran jälkeen voin vihdoin esitellä kaksi valmista kukkaa Satumaassa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antamasi lahja oli tosi hieno! Kiitos! Teitpä nopeasti kaulurin valmiiksi; sunnuntainahan se oli vielä ihan vaiheessa. Reippaan värinen siitä tuli.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kauluri ja huivi. Nuo kirjontakuviot on myös kauniita, satumaisia.

Bilkis kirjoitti...

Kävin ihastelemassa, erityisesti kirjontaa:)

Palaga kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja!!!
Kaunis tuo kauluri ja huivi myös!
Mahtava kirjontakuvio, minä en ikinä osaisi tuollaista.

MINNA kirjoitti...

Tosi ihanat kirjotut kukat! kauluri ja huivi ovat kivoja myös sekä saippuat olet kauniisti paketoinut. Muffinivuoka on mainio idea.