Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2008

Featherweight Fantasy

Esittelyssä Featherweight Fantasy- huivi, jonka neuloin Suville "Kaverille kaulahuivi"- vaihtoon. Suvi näyttää huivinsa jo saaneen, siksi uskallan sen näyttää. ;o)

Huivi on sellainen, jota olen haaveillut neulovani itselleni. ;o) Parinakin talvena olen kirjastosta lainannut kirjaa (The Best on Knitter's Magazine) Shawls and Scarves, josta huivin ohje löytyy. (Kirjastontäti ollut jo vähän tuimana, että ei, enää sitä ei voi uudestaanlainata, joku muukin voisi tykätä välillä.. mutta kun..)
Oma huivi on edelleen pelkkä haave, mutta aikani Williksen hempeän sävyisiä blogisivuja tutkailtuani, päädyin uudestaan samaan malliin.

Lankana Sandnesin luonnonvalkoinen alpakka, jota kului melko tasan kolme kerää, 150g.

Neuloin vitosen pyöröllä viisi mallikertaa, ei hapsuja.

Huivin koko noin 45*135cm.

Tässä vielä lähikuvaa. ;o)
Käytiin pikkuneidin kanssa ulkoilemassa. Ruusupensas oli saanut rännistä vettä niskaansa. Olen joskus aikaisemminkin yrittänyt näitä kuvata, mutta sillä aikaa kun olen ollut hakemassa kameraa, pikkuapulaiset on ravistelleet jääpuikot pois.. nyt onnisti.

3 kommenttia:

Willis kirjoitti...

Ihana ja suuri ja älytön kiitos!!!
Tuollainen ihana alpakka huivi on itse täydellisyys ja vieläpä kuviot ja neulottu pitsimäisyys... sävy aivan ihana ja kaikki!!!!

Kiitos kiitos!!!!!
Itse ylellisyys minulle!!!!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Mukava että tykkäsit!
;oDD

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis huivi...