Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2008

You make my day ;o))

Minä sain iloisena yllätyksenä Muori Menninkäisen blogista tämän "tunnustuksen".
Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Haluan sen nyt lähettää ainakin näihin itselleni mielenkiintoisiin blogeihin, joita olen blogistaniasta löytänyt:

outoa odotusta

mairen blogi

äiti neuloo.. kun ehtii

Muori menninkäinen

Purkajan testamentti

Oikeasti kyllä lueskelen kaikki neuleblogit läpi sitä mukaa kuin Neulotaan.netissä päivityksiä ilmenee, mutta ne ei kaikki mahdu tuohon kymmeneen. Siispä tunnustus tärkeimmille. ;o))

4 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Tämäpä iloinen yllätys.. uudelleen.. Kiitos, kiva, että välillä niin pitkäkin (kuvattomat..) jaaritteluni ovat tämän tunnustuksen arvoisia. Olen otettu. :)

Päivityksiä taas, kun saan loputkin juhlien rippeet siistittyä..huh sentään. Siivousta ennen ja siivousta jälkeen.. miehen logiikalla vain jälkikäteen siivous olisi ollut järkevää.. :D

Maire kirjoitti...

Kiitos Pirjo-Riitta! Olen todella otettu ja hämmentynyt tästä huomiosta.

En muista käyneesi sivuillasi, mutta nyt ne ovat suosikkilistallani.

Tulee aivan nuoruus mieleen, kun siskoni hoiti kuutta pientä lasta ja ompeli kaikille lapsilleen vielä vaatteet. Aivan mahtavia voimavaroja teillä isoperheisten äidit; sinäkin teet mitä vaikeampia ja kauniinpia töitä!

t. Maire

Kiki kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus!

Muori Menninkäinen kirjoitti...

Kiitos kukkasista =)