Sivut

perjantai 4. tammikuuta 2008

Tarinasukat valmiit

Juniori on tänään tasan 8kk.

Sen kunniaksi laitan taas kuvan ihanastani. ;o) Pikkuherralla on jo viisi hammasta, yksi ylhäällä ja alas ilmestyi eilen neljäs. Syömistottumuksiltaan samanlainen sihtikurkku kuin isommatkin ovat olleet. Puurot maistuvat ja öisin tisutellaan.
Juniori liikkuu ryömimällä (tänään meni kyllä kierimällä olohuonetta edestakaisin), jonkunlaista konttausasentoakin hakee.. muttei vielä oikein onnistu. Istumista pikkuherra on harjoitellut lattialla niin, että minä istun takanaan sohvalla ja otan kiinni jos keikahtaa. (Tai on poika pari kertaa jo ehtinyt kupsahtaa otsalleen, ja poru on sitten ollut sen mukainen, reppanalla.)Kuvassa juniorilla on 90-luvulla (heh heh) neulomani villapuku. Tein sen aikoinaan 9v poijalle Novitan Merino Bambinosta, koko 80cm. Ihanan pehmeää lankaa! Ja puku on vielä kuin uusi vaikka on ollut jo kahdella käytössä. Toinen samanlainen puku löytyy vaaleanpunasävyisenä...Tämä päivä on kulunut leivinuunin lämmityksessä (kolmas lämmitys jo tällä viikolla, ja silti palelen öisin täkin ja villapeiton alla) ja suurpiirteisessä imuroinnissa.. Ehdin silti saamaan valmiiksi nämä tarinasukat.

Lankana dropsin alpakka, kakkosen puikoilla langankulutus 25g.

Tarkoituksena olisi neuloa samanlaiset vanttuut ja kypärämyssy.

Poistin muuten tuosta edellisestä kirjoituksesta tarinasukan linkin, koska se ei enää iltapäivällä toiminut. Oli ilmestynyt uusi ohje tilalle, joku virkattava kukka! Hukkasin nimittäin oman ohjeeni ja yritin löytää sen uudestaan koneelta, mutta ei onnistunut. En ymmärrä, miten yksi paperi voi kadota maan alle.. kukaan ei ainakaan tunnustanut ottaneensa sitä (kait se jossain piirustuspaperina on kuitenkin).. Onneksi minulla oli vanha Kerinlehti, josta ohje löytyi.. ;o))

Ei kommentteja: