Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2008

Enemmän sukkii, enemmän sukkii

Taas uusi sukkapari aloitettu. Ja koska alan jo kyllästyä tavalliseen perussukkaan, niin helppo ja nopea kuin onkin neuloa.. olen vakain tuumin ja harkiten päättänyt kokeilla aina (tai ainakin melkein aina) jotain uutta.

Mutta koska kyseessä on 9v poijan sukka, jätän suosiolla pitsit ja kuviopinnat kokeilematta tällä kertaa. Varsinkin kun poijan jalka on sen verran tukeva, että sukan on oltava mahdollisimman ohut että mahtuu saappaaseen.

Tässä opettelun alla kärjestä aloitettu sukka. Ohjeen katsoin ullasta. Jalkuinosa on valmis, ja työ odottaa tuossa pöydällä, että jaksan keskittyä kantapään opetteluun..
Vastoin kaikki hyviä (lue: itsekkäitä) päätöksiä neuloa vain itselleni, menin liittymään "Kaverille kaulahuivi"- rinkiin. Linkki löytyy tuosta sivupalkista.

MysticWaters- huivi jäikin sitten minulta tekemättä. Ohjeet on tosin kaikki tulostettuna, mutta luulen että huivi jää haaveeksi. Halusin ensin nähdä kuvia aloitetuista töistä, ja nyt kun olen katsellut valmiita huiveja , niin tuntuu ettei malli ole oikein miun maun mukkaan. On turhan "kulmikas".. minä tykkään enemmän pyöreistä ja kaarevista kuvioista. ;o)

2 kommenttia:

Muori Menninkäinen kirjoitti...

Moikka =D
kipaise hakemaan "Pränikkä" blogistani =D

Maire kirjoitti...

Ihanat kirjoneulesukat!