Sivut

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Olipas se..

Heips kaikki ja kiitokset varsinkin teille, jotka soititte ;oD tai laitoitte tekstarin tai olitte kommentoinut tuohon edelliseen kirjoitukseen, jossa mietin blogin lopettamista. Lohdutti kovasti.

Yhden valvotun yön, perusteellisen potutuksen (kauniisti sanottuna) ja mietintämyssyn pyörittelyn jälkeen päätin, että jatkan blogin pitämistä. Onhan tässä (elämässä) vastoinkäymisiä ollut muulloinkin, ja aina on yli päästy luikahtamaan, joten mitäpäs minä parista äkämyksestä.

Lopettaminen tuntui ajatuksenakin niin haikealta! Unohduksiin olisi sitten jäänyt saippuankeitot, kirjonnat sun muut. Ja ne nyt on osa minua ja harrastustani. "Paljastuisin" kuitenkin, jos noista samoista aiheista laittaisin uuteen blogiin. Ja sitä kautta tietenkin lapset. Ja tutut.
Ja ne muut.


Tottuneesti siirrytään aiheeseen, eli käsitöihin.

Vaikka neulominen ei ole nyt niin maistunut (sitä paitsi mun sohvan valtaa nykyään kaksi virkkaavaa tyttöstä, joille taidon opetin..), sain kuitenkin valmiiksi yhdet sukat 11vee IsoJäärälle.

Kesällä kun käytiin tyttären kanssa ihotautilääkärissä, itsekseni naureskellen seurasin lääkärin olan yli, kun hän näpytteli koneella hoito-ohjetta. Muiden lyöntivirheiden lisäksi hän kirjoitti "kuivalle iholle päivittäin persvoidetta".

Viime päivien tunnelmaan sopien nämä ovat sitten..


Perssukat
Koko 39/40
Lankana Yliveto
Langankulutus 85g
Silmukoita varressa 56 ja jalkuimessa 58, koska yksi kiilakavennus jäi vahingossa pois
Puikot 2,5 ja 3


Päällystän 2o2n- neule joustaa hyvin tukevassakin jalassa.


Yliveto-langan ostin viime syksynä syyslomalla Seinäjoelta Käsityöaitta Fionasta. Kauan hiplasin ja valkkasin väriä, vihdoin päädyin tuohon vihreään, joka silloin näytiin niin mukavalta. Neuloessa väristä tuli mieleen ruohoa syöneen kissan oksennus. Poika onneksi tykkää vihreästä..

Niin, ja sukat menevät tietenkin Heinälatoon.

22 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Hienoa, että päätit jatkaa! :) Minusta sinä et ole kuitenkaan täällä kirjoitellut mitään niin kamalaa, että siitä voisi kukaan ottaa nokkiinsa, etkä muistaakseni ole koskaan kenestäkään nimeltä kirjoittanut (en kyllä yhtään edes muista, mitä sellaista siinä yhdessä postauksessa olisi ollut, että siitä on joku herneen vetänyt nenäänsä). Toivottavasti et saa nyt vihaista puhelinsoittoa tuolta ihotautilääkäriltä, joka määräsi lapsellesi persvoidetta! ;)

Tsemppiä sinulle ja blogisi tulevaisuuteen! Ihanat perssukat olet neulonut! :) (onko ne perssukat sitten tarkoitettu persjalkaisille? ;) )

Marjut kirjoitti...

Hui, minulta meni ihan ohi tämä loputusasia. Onneksi kuitenkin päätit jatkaa, koska kirjoituksiasi on mukava lukea. Joskus itseäkin pelottaa kirjoittaa mitään henkilökohtaista, koska netti on kuitenkin lähes kaikkien saatavilla.

Aikas hienot perssukat!

Kiki,purkaja kirjoitti...

Hyvä, ihanaa että jatkat. Oonko muuten kehunu kuinka hyvää tuo sinun tekemä saippua on silmälasien pesussa, eipä jää kalvoa linssin pinnalle ja lika lähtee sormenpäihin hipaistulla saippualla. Eikä se kuivata kasvojakaan, minä kun tykkään pestä kasvot saippualla.

AnniKainen kirjoitti...

Hyvä päätös!

Hehheh, tuon nimisiä sukkia vois alkaa kaupitella näille persjalkasille savolaisille :)Riittäsköhän huumorintaju :)Mainiot sukat muuten.

Villa Lankala kirjoitti...

Hyvä päätös!:) Olet minunkin suosikki:)

Kauniit perussukat!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun jatkat blogin pitämistä.
On mukava lukea juttuja käsitöistäsi ja perheestäsi.
Jatka vaan samaan malliin.
Tosi miehekkäät perssukat!...määki tarvihtisen tommoset ko oon tämmönen persjalkane:)
Aurinkoisia syyspäiviä!
-Nonna-

Mohariina kirjoitti...

Yhden tehtaan toimistolla tulostettiin aamuisin ulkomaan myyntikonttoreissa tehtyjen myyntilaskujen tositteet kirjanpitoa varten. Tositenipun viimeinen lehti oli nimetty perslehdeksi, yhtä naista perslehti nimenä inhotti niin kovasti, että nimesi sen sievistelevästi pyrstölehdeksi. Kaikki muut puhuivat sitten perslehdestä ja tämä yksi pyrstölehdestä.

aura kirjoitti...

Hyvä ettet lopettanutkaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulut suosikkeihini. Tuo lopettamispostaus oli mennyt ohi, onneksi kuitenkin jatkat.

Ihan yleisellä tasolla kerron, että moni muukin (esim minä) joutuu miettimään mitä sinne blogiin voi laittaa. Kovin tarkasti ei mitään henk.koht. asioita uskalla..
Esimerkiksi lomalle lähtemistä en koskaan mainitse etukäteen, sehän tarkoittaa että talo on tyhjänä (ryövättäväksi!).
Työasioista ei kannata mainita koska duunikavereita, mukaanlukien pomo, käyvät lukemassa sillä ovat kommentoineet raksajuttuja mitä eivät muuten tietäisi. Eiks ole kiva ;-)
Kuvia laitellessa saa miettiä mitä niissä näkyy, joku saa kicksejä jopa Nokian saappaistakin ja siksi varsinkin lasten kuvia karsii vähemmäksi vaikka ne normaaleille ihmisille olisivat ihan ok kuvia.

Toivottavasti sanoit tälle ikävälle soittajalle, että passaa lopettaa blogin lukeminen ja kyttääminen jos se noin hermon päälle ottaa. Hänhän varmaan selaa läpi nämäkin viestit, joten laitan tän poikkeuksellisesti anonyyminä ettei p*ska ala lentää omaankin blogiini.

rebekka42 kirjoitti...

Hienoa, että jatkat :) Ihanaa päivää ja voimahalit sinulle !

kio kirjoitti...

hyvä kun et moisesta lannistunut! tekstejäsi on ollut ilo lukea!

Irina kirjoitti...

Mukava, että jatkat blogisi pitoa. Täällä on niin kiva pistäytyä! Aurinkoisia päiviä sinulle!

äiti-puffa kirjoitti...

Myös minulta on menneet lopetusmietelmät ohi, mutta onpas kivaa että kuitenkin jatkat! Nykyisin jaksan niin kovin harvoin kommentoida mitään, mutta säännöllisesti kuitenkin piipahtelen mukavia juttujasi lukemassa. Vai perssukat *tyrsk*, passais mullekin, terv. nimim. persjalkainen

catariina kirjoitti...

Eipäs me sitkeät äidit ihan pienestä lannistuta. Sun blogi on peruspositiivinen pikkumurheineen jotka nekin kuuluu elämään,antavat vertaisuuden tuntua, aina olet ystävällinen kommenteissasi jatketaan elämää blogissa ja arjessa omaa tietämme kulkien.

Katri kirjoitti...

Hauska kirjoitus, kivat sukat ja hyvä, että jatkat! Itekin kirjoitan nimimerkillä, mutta päänvaivaa tuottaa aina kuvat, kun en lainkaan ole tykästynyt päättömiin kuviin..

Sini kirjoitti...

siis mitä ihmettä täällä on tapahtunu, nyt vasta pääsin lukemaan tuon edellisenkin postauksen! oi mitä ihmisiä, mä sanon. en ymmärrä ettei kaikille tuo oma elämä riitä vaan pitää toistenkin elämään lähtee puuttumaan ja kylvää pahaa mieltä. noh, onneks nyt kuitenkin jatkat :)! toivottavasti ko ihminen tajuaa vastedes olla kiusaamatta.

Katharinas SyStuga kirjoitti...

Arvaas huvittiko minuakin tuo lääkärin teille määrämä voide, meille lääkäri kirjoitti kun yksi pojistani sai sääriluunmurtuman että "perusterve poika joka ei nyt niin terve koska yritti tehdä manuaalin" poikani siis skeittailessa mursi sääriluunsa:)

Anonyymi kirjoitti...

Mukava on ollut blogiasi lukea. Meitä ihmisiä on niin moneen junaan, mutta minusta täällä blogimaailmassa on peruspositiivinen ja kannustava asenne. Olen tykännyt jutuistasi, jotka sivuavat tavallista suurperheen arkea, itsekin suurperheen äitinä olen kokenut usein "sukulaissieluisuutta". En ole kyllä kokenut että olisit loukannut ketään, mielipiteet ja omat tuntemukset eivät ole muiden päätettävissä. Toivon, että jatkossakin voin vierailla ihailemassa hienoja töitäsi!Tuulai

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Hyvä, etttä et lopettanut blogia. Aina välillä tulee paskaa niskaan, mutta ei sitä kannata niin vakavasti ottaa. Kaikkia ei voi aina miellyttää, eikä ole tarviskaan. Ja aina on sitten myös niitä, jotka tykkäävät.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Enhän minä osaa ihan heti kirjoittamista lopettaa, kun tästä kuitenkin on tullut itselle tärkeää, ja tietysti mukava nähdä, että lukijoitakin riittää..

En minustakaan ketään _loukannut_ vaikka arvostelinkin, mutta kyseessä olevalle henkilölle oli kirjoituksestani ilmoitettu(!), ja hän oli siinä mielestään täysin tunnistettavissa (mm koska meidän perheemme on lasten kuvien ansiosta tunnistettavissa). Katsoin parhaaksi ottaa tekstinpätkän pois (kyseessä oli siis virkkausopetus 17.9 kirjoituksessa). Mutta mielestäni asian olisi puhelimessa voinut esittää nätimminkin..

Perssukathan sopii oikein hyvin persjalkaisille ja myös meille paksukinttuisille. Lyhyt varsihan on paras.. ;oDD

Kiki: Meillä ei ole hoksattukaan käyttää saippuaa lasien pesuun. Käskinkin poijan kokeilla, hän kun nostaa aina hirveän metelin, kun ei meinaa saada lasejaan puhtaaksi! Ilmeisesti toimi! ;o)

Seijasisko kirjoitti...

Hyvä ettet lopettanut! Kauniit perusukat!

Matleena kirjoitti...

Minä vasta nyt ehdin kuulla tämän ilouutisen, hyvä hyvä, kun et lopetakaan! Ainahan niitä urputtajia on ja niille ei kai kukaan ole kyllin hyvä. Kun vain osaisi olla niistä välittämättä. No pääasia on, että jatkat! ;)