Sivut

sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Pörrörasoja ;o)

Olen ahkeroinut lisää lasten pörrölapasia.
Tummasävyiset on omalle 4,5v tyttärelle, joka valitsi itse pohjavärin lapasiinsa. ;o) Kahdet vaaleammat (nuo keskimmäiset on juryn mielestä öklöpinkit) menevät siskontytöille joululahjaksi.Vasemmanpuoleiset on neulottu samalla mallilla kuin edelliset isommat. Näissä on silmukoita 36 (peukalo 15s, 4,5cm kohdalla). Tarkoitus olisi sopia 4-vuotiaalle. Lanka 7veljestä, TangoStar+Wool. Langankulutus 52g. Puikot 3 bambut.

Keskimmäiset lapaset sopii noin 3-vuotiaalle. Lanka Vuorelman Veto ja Filatin Lusso. Langankulutus 50g. Silmukoita varressa 40, kämmenosassa 36.

Oikeanpuoleisissa lapasissa lankana Mark&Kattensin TopWool ja Filatin Lusso. Langankulutus 60g. Silmukoita 36.


Baby P:n tapaus painaa mieltä, harmittaa että satuin lukemaan juttua aiheesta jostain hesarin nettisivulta. Ja englantilaisilta sivuilta löytyy lisää.. vannon, että joka ei asiasta tiedä, ei haluakaan tietää. Mä vaan itken päivittäin kun katselen tuon oman puolitoistavuotiaan touhuja, ja tää poloinen pyörii mielessä. (Ei tartte tähän kommentoida, piti vain kirjoittaa, miksi tällä hetkellä neulomiset tuntuu niin turhanpäiväiseltä.)

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Suloisia lapasia, minusta nuo raadin öklöpinkeiksi tuomitsematkin! ;D

Minä en ole kuullutkaan Baby P:stä ja vaikuttaa, etten haluakaan kuulla. Siis kiitos, kun varoitit.

möhönasu kirjoitti...

Todella söpöjä lapasia...varsinkin nuo pinkit :)

Palaga kirjoitti...

Ihanan näköisiä lapasia!

Mukavaa adventin aikaa sinulle ja perheellesi!

Kiki,purkaja kirjoitti...

Kun en ymmärrä väkivaltaa aikuistenkaan kesken, ymmärrän vielä vähemmän lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa ja että tekojen takana on omat vanhemmat...

Anonyymi kirjoitti...

Minä suojelen itseäni noilta jutuilta. Tiedään mikä tapaus tuokin on, mutta en ole lukenut yhtäkään yksityiskohtaa; enkä lue.. Punaisen nenän päivänä näin vahingossa kuvaa pikkutytön ympärileikkauksesta ja se todella ahdistaa. Yritän olla ajattelematta sitä.

Anoppi pitää minua kovana ihmisenä, kun en lähde mukaan puimaan noita juttuja.. jos niin on niin olkoon.

En halua tietää yksityiskohtia, riittää että tiedän maailman olevan paha..

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos lapaskehuista! ;o) Kyllä ne pinkit minustakin on ihan nätit, ja tyttärien mielestä ne on ihan serkkutytölle (2,5v) sopivat.. ;o)

Juu, tuo Baby P:n tapaus. Mä en myöskään siedä enkä ymmärrä minkäänlaista väkivaltaa, ja tuollainen pieneen lapseen kohdistuva tahallinen vahingoittaminen on aivan uskomattoman järkyttävää.

Itse myös yritän välttää kaikkien tälläisten uutisten lukemisen, miten nyt sattuikin silmiin. Ja jäi tietenkin pyörimään mieleen. Nyt pystyn jo työntämään asiaa taka-alalle, vaikka palaakin mieleen..
Mutta tälläisestä näkee, miten oman elämän pienissä ympyröissä maailman/ ihmisten pahuutta ja julmuutta ei osaa edes kuvitella.