Sivut

keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Pakettipäivä

Kuten aavistelinkin postipoika kantoi laatikkoon tänään syksyn viimeisen SNY- paketin. Paketissa oli kaksi kerää kauniin sinistä Sisua ja kaksi kerää vielä kauniimman sinistä Lanettia (juu-u, kyllä mää tykkään muustakin kuin punaisesta, heh), sekä maitosuklaa-aski. Kaikki talvisen postikuoren kanssa sävysävyyn. ;o)

Paketteja syksyn aikana on minulle lähetellyt Nöppönen. Kiitoksia kovasti tästäkin paketista! Lanka on ihanaa, vielä ei ole sytyttänyt, mitä niistä neulon, mutta eihän tässä mikään kiire ole, entisiä tuhottavia riittää.. Suklaata en ehtinyt maistaa ennen koululaisten kotiutumista, ja nyt täytyy odottaa, että he menevät nukkumaan. Saa sitten salaa rauhassa herkutella. Miten niin jaettavaksi?Kuvan yläosassa on Ketunpäästä kotiutuneet langat. Tilasin satsin paksuja sukkalankoja tällä kertaa, kun mulla on ennestään vain ohuita. Viikonloppuna tein tilauksen, peruutin sen, puoli tuntia mietin, ja tilasin uudestaan. ;o) Eniten houkutteli tuo vasemmassa reunassa oleva turkoosin kirjava lanka, se oli pakko saada. Ja tuo Fancy Sox oli ylimääräinen, vastustamaton lisä.


Vielä yritän ehtiä parit lapaset neulomaan Tumpputupaan. Kunnon räkätauti vain on vienyt voimat niin, että mieluummin kellahdan sohvalla kyljelleen kuin istua tönötän puikot tanassa. Mies valitti, ettei ole moneen yöhön nukkunut kunnolla, kun me juniorin (myös nuhassa) kanssa pidetään sellaista kuorsauskonserttia, ihan kuin kilpaa vedeltäisiin hirsiä. ;o) (Mies ei millään usko, kun olen sanonut, että naiset EI kuorsaa!Höh!)

2 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Kiitos vinkistä, eli paksumpien sukkalankojen ostopaikasta! Kauniita lankoja olet sekä saanut että ostanut.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Juu, noissa oli puikkosuoitus 3-4, vaikka aika ohuilta tuntuivatkin.