Sivut

lauantai 8. marraskuuta 2008

Enkelipokaali (toinen jo!!!)

Juu, sain jo toistamiseen enkelipokaalin. Vähänkös olen otettu! Tämä on jo ihan liikaa.. ;oD Pystin myönsi Teisa blogista Lapasesta karannut.
Suurkiitos, Teisa!!!Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen. (sorry, tätä en osaa tehdä)
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

En laita tätä nyt eteenpäin, ehkä myöhemmin teen taas listaa jos jaksan.. ;o)

Lapaskuun lapaset ei meinaa valmistua millään. Eilen illalla, tai paremmin viime yönä katsoin TV:stä Vihreän mailin, ja vaikka olen nähnyt sen monta kertaa aiemminkin, en malttanut paljon puikkoihin koskea. On se niin hyvä kuva!
Tänään ajattelin sitten neuloa sinnikkäästi toisen lapasen valmiiksi, mutta aloitinkin päivän mukavasti avaamalla vessan lavuaarin röörit. (Olivat taas ihan pa**aa täynnä vaikkei ole kauaa edellisestä aukaisusta, yäks.) Innostuin sitten laajentamaan vessan siivouksen pesuhuoneen kuuraukseen (pesin kattoa myöten).

Junioria (jolla tuli 4.pvä 1½ vuotta täyteen eikä huomattu edes juhlia..) ei huolittu mukaan isompien leikkehin, joten hän pääsi äidin apuriksi. Poika läträsi onnellisenä vedellä.. jarrusukat jalassa estää liukastelun. Vaippa näyttäisi olevan jo vettä täynnä, huh.. ;oP

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Kyllä siellä on tullut puhdasta jälkeä, kun on ollut noin topakka apurikin mukana! ;D