Sivut

lauantai 15. marraskuuta 2008

Noronrumilukset ;o)

Norolangan lopusta neuloin itselleni lapaset. Kaksi vajaata kerää ei ihan riittänyt, mutta jatkoin peukalot ja kärkikavennukset ruskealla villalangalla, joka sopi mainiosti jo ennestään epämääräiseen lapaspariin..


Kuvassa siis etualalla tyttären ruskeanvihreät kämmekkäät, jotka neuloin kahdesta eri kerästä. Ja taaempana omat lapaseni, jotka neuloin kerien lopusta! Molemmissa kerissä oli solmu pian kämmekkäiden neulomisen jälkeen. Toinen lanka oli ilmeisesti osattu jatkaa ihan oikealla sävyllä, mutta toinen näyttää kuin siihen olisi liitetty jotain, mikä ensimmäiseksi sattuu käteen tarttumaan. Väristä tuli mieleen jätemuovirouhe tai lasten vesivärit, jossa kaikki värit on saatu sotkettua sekaisin, hyi.



Loppujen lopuksi molemmat lapaset ovat nättejä yksinään. Pariksi niitä ei uskoisi, sillä samaa väriä lapasissa on vain punaruskea raita.. Mutta no, tykkään kuitenkin ja kehtaan jopa käyttää. ;oD Tämä oli ensikosketukseni noroon, ja tykkäsin langasta. Se on paljon pehmeämpää kuin olin kuvitellut muiden blogikuvista. Varmasti kokeilen toistekin. ;o)

Lanka: NORO Kureyon (+ 100% villalanka, vyöte hukassa)
Langankulutus: lapaset 65g
Puikot: 3,5 bambut
Silmukoita: 36
Peukalokiila: 2+6*2

Ei kommentteja: