Sivut

lauantai 12. huhtikuuta 2008

Helmirannekkeet

Valmiiksi tikutettuna helmirannekkeet eskarilaisneidille. ;o)

Lankana haarukkapitsihuivista pari vuotta sitten ylijäänyt Lanett, jota kului hurjat 16g. Ohje sama kuin omissa räsymattorannekkeissani hieman pienennettynä, eli 30 silmukkaa ja neljä kuviomallikertaa.
Helmet esikoistytär lajitteli valmiiksi omista aarteistaan.Sen verran tylsä pikkuvälityö tämä taas oli (en taida muuta nykyään neuloakaan kuin välitöitä), että perjantaina innostuin siivoamaan. ;o) Välillä piti tietenkin istahtaa katsomaan Sydämen asialla, mutta taas jatkettiin kahta kauheammalla innolla (juniori nukkui pihalla ja neiti puhekone piti seuraa mulle).

Kevätsiivousta en ole ajatellutkaan.. Muissa blogeissa näytetään jo innolla pesevän ikkunoita, siivottavan nurkkia ja laitettavan talvivaatteita kesäteloille. No, Oulussa on vielä täysi talvi, joten siihen ei onneksi ole vielä tarvetta. Mutta ehkä kuukauden pääsee jo irrottelemaan.. heh heh.

Ehkä siivoan kunnolla vasta syksyllä remontin jälkeen. Yöllä tosin sitäkin mietin, ja alkoi tuntua, ettei siitä tule mitään. Mies lähtee kesäkuuksi reissuhommiin, ja heinäkuussa pitäisi kesälomalla rakentaa. Missähän välissä se hankkii kaikki tarvikkeet? (Mää mitään osaa.)

Illalla kävin vielä kaupassa.. sitä tämä valoisuus teettää.. yleensä olen jo aika sippi siihen aikaan kun mies kotiutuu töistä.. mutta halusin ehtiä postiin noutamaan Unelma-kerhon liittymispaketin. Siellä oli Tilda- kirja, jota tosin en ole ehtinyt vielä kunnolla vilkaistakaan, ja kukkaleimasimia. Tilaamani virkkauskirja puuttui, mutta tullee toukokuussa. ;o)

Juju-kerhoon liittymistä olen myös harkinnut, mutta liittymiskirjoina ei ole mitään mielenkiintoista Suloiset sukat- kirjan lisäksi. Enkä välitä ostaa mitään "turhaa" vaikka kuinka vilenin hinnoilla saisi.

Väripilkuksi postaukseen laitan kuvan kesällä 2005 neulomastani tilkkupeitosta. Langoista suurin osa taisi olla lahjoituslankoja, ja peitto meni Vaaka ry:lle.
Lisäsin taas muutaman uuden kuvan tuonne kuvagalleriaan, tämä on yksi niistä.


Ja lopuksi (huono mutta pakollinen) kuva juniorista, joka ulko-ovella miettii uskaltaisiko ottaa ensimmäisen askeleensa ulos avaraan maailmaan. (Liikutuksesta itkaisin kun pikkuherran pähkäilyä katselin, voi niisk, on se niin suloinen..)

3 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Kauniit rannekkeet :)

Unelma-kerhossa minäkin jo olen ja Jujuun olen ajatellut liittyä....mutta sama ongelma minullakin, kun valittavissa ei ole kiinnostavia kirjoja tarpeeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kivat rannekkeet.
Jos yhtään lohduttaa, niin täälläkään ei ole edes suunniteltu kevätsiivousta. *nolo* Toivon jonain päivänä valkotornadon iskevän. :D

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Oikein nätit rannekkeet olet tekaissut. En mäkään ole mitään kevätsiivousta pitänyt =)
Liikuttava pieni pojanpallero.