Sivut

torstai 17. huhtikuuta 2008

Pingotusta

Laitoin sitten tuon Satumaan pingottumaan. Näyttää tosin tarvitsevan lisää nuppineuloja, kun reunat vetää vielä rumasti..

Tässä nyt tylsä kuva työn nurjalta puolelta (tuleeks neiti kans kuvahan?), josta paljastuu ainakin se, että nuuka käsityöläinen käyttää säästöpistoja. ;o)
Mies osti ne tilaamani kaksi finfoamlevyä. Maksoivat vajaa 24 euroa yhteensä. (Joku sitä kysyi aiemmin, nyt on varmaa tietoa..)
Mies ei ollut kuulemma edes tinkannut hinnasta, mitä mää kyl nii pal kauhiast ihmettele. On yleensä niin innokas tinkaamaan, että minäkin olen sen tavan omaksunut.. tullut jo tavaksi kysyä, että mikäs olikaan se viimeinen hinta, tai millä hinnalla sinä tämän myyt, tai paljonko laitat alennusta, tai kyllähän tämä sillä ja sillä hinnalla lähtee.. ;o) Ihan ruokakaupassa ei tehoa, mutta melkein joka paikassa muualla. ;oD


Eilen juniorin kanssa haettiin 4v neiti kerhosta. Lopetettiin avoimessa päiväkodissa käynti, kun neiti ei tykännyt käydä siellä (sen enempää kuin minäkään), juniori ei vielä kerhoja kaipaa tai tarvitse. Tuolla "isojen kerhossa" neiti tykkää käydä.

Autossa neiti aloitti paljastukset: etpäs tiedä mitä kerhossa tehtiin.. se on sitten salaisuus. Se on sulle lahjaksi, mutta ei vielä, kun ei se ole valmiskaan.. Se on semmonen kortti, ja siihen ommeltiinkin.. mutta etpäs tiedä minkä värinen..
Voi että on niin hellyttävää kuunnella lapsosta, joka on innoissaan ja onnellinen tekemästään "salaisesta yllätyksestä". Saapa nähdä, millainen äitienpäiväkortti kerholaiselta on tulossa.. ;oDD

Tähän vielä kuva pääsiäiskaktuksesta, joka on vielä hengissä ja kukkii näin kauniista. Sopivasti kun olin tämän istuttanut, kuulin, että juuri istutettua kukkaa ei saa kovasti kastella vaan pitää antaa se rauhassa juurtua. Näyttää toimivan.Haalasin olohuoneen lattialle kaksi lankalaatikkoa, kun yritin etsiä lankaa seuraavaa työtä varten. Juniori heräsi päiväunilta, ja annoin pojan penkoa laatikoita, että saan kirjoittaa tämän loppuun. Nyt poika innostui repimään ja syömään vyötteitä. Täytyy mennä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta, täytyypä jossain vaiheessa käydä hankkimassa. Minusta lapsena oli jotenkin noloa, kun iskä tinkasi suunnilleen joka paikassa.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Voi ei. Pitäisköhän lopettaa.. ettei lasten tartte hävetä. ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Satumaa-peittosi säästöpistoista: Itseäni olen puolustellut, että mahdollisimman vähän lankaa käyttävä ompelu on perinteisessä peittokirjonnassa ollut aina tapana (ennenvanhaan kun materiaalia oli vähän). - Noudattakaamme siis perinteitä! Ihailin jo joskus aiemmin noita vaaleanpunaisia helmirannekkeita. Ne ovat todella kauniit, tyttömäiset ja siististi toteutetut!