Sivut

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Kptyh v5

Eli selkokielellä Kevätpäiväntasausyllätyshuivin vihje 5 valmiina.

Tässä pingotettuna sen mitä pyöröpuikolta pystyy.. ;o) Nelosen puikoilla 100 grammaa Kamenaa riitti riviin 179 saakka. (Tärkeä tieto!)Seuraavaa vihjettä odotellessani aloitin Fifi III-huivin langasta, joka on halunnut Fifiksi jo useamman vuoden. Nyt langan toive toteutuu, ellei sitten lasten kerjäämät pipot, rannekkeet ja lapaset kiilaa edelle.


Sitten muuta asiaa.. Eilen oli koululla tiedotustilaisuus tämän alueen koulupalveluiden järjestämisestä. Mies joutui tietenkin sopivasti lähtemään työkeikalle omalla autolla (kotiutui aamuviideltä), joten ei päästy tilaisuuteen kumpikaan, mutta kuulemma ehdotuksena oli, että meidän "lähikoulussa" toimisi luokat 0-2, ja sen jälkeen oppilaat siirtyvät seuraavaan lähimpään (?) ja isompaan kouluun kutosluokkaan saakka.
No, tuossa saattaa mennä useampi vuosi ennen kuin saavat muutoksia aikaiseksi, katsotaan nyt.

7 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ai tuommosta olen minäkin tekemässä! ;) Minulla on takellellut nyt tämä 5-vihjeen teko. Purinkin 4 kerrosta. :( Mutta nyt olen toivorikkaasti edennyt 8. kerrosta ja lähden kohta yhdeksännen kimppuun. Minulla muuten ensimmäinen 50g Elegantia riitti kai 172 tai 173 kerrosta, puolet varatusta langasta oli mennyt.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on ollut samankaltainen koulukeskustelu jo monta vuotta tapetilla; sillä tavoin että kyläkoulussa olisi oppilatt 0-4lk ja 5-6 siirtyisi keskustan isolle ala-asteelle. Huono homma mielestäni!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Matleena: kävin katsomassa, sinäkin olet jo selättänyt vitosohjeen. ;o)

Minna: juu, vaikka pienessä koulussa saattaa sitten taas toimia jo LIIAN pieni piiri. Kaikki tietää toisten asiat paremmin kuin itse. Ja ollaan olevinaan läheisempiä kuin ollaan.
Tuo koulunvaihto myös arveluttaa, koska sattuu olemaan sellainen koulu, jossa on paaaljon tietyn uskontosuunnan edustajia. Sinne en mielellään laittaisi lapsia. En ole muuten ennakkoluuloinen heitä kohtaan, mutta eskarissa heitä oli jo valtaosa, ja ovat kuitenkin niin omaa porukkaansa.
Ja tuntuu ikävältä ajatus, että tuo kohta 5v täyttävä tyttö menee eskariin, eikä siellä enää ole ketään meikäläistä. Vaikka voihan se olla, että isosiskojen ja -veljien suojeleva asenne pikkusisariin on pelkkää äidin kuvitelmaa.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tosi kivan näköinen! Minä vain en omasta huivintekeleestäni tykännyt, ja purin sen pois! Ei se nimittäin sopinut minun tyyliini sitten yhtään, joten minkäs teet...

Pirjo-Riitta kirjoitti...

No juu, en minäkään niin lääpälläni ole. Mutta onneksi silmukat taas lisääntyy, luulin jo että tehdään pitkulainen huivi, sen minäkin olisin purkanut. Mä ajattelin, että jos en tykkää lopputuloksesta, niin annan jollekin synttärilahjaksi. Kaunis ajatus, heh heh.

Anonyymi kirjoitti...

Tulin vain sanomaan, että maaliskuu lähenee.. :D
Kipakoita ja aurinkoisia talvipäiviä tässä odotellessa sinulle toivottelen.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Sny: maaliskuuta pukkaa juu. ;o)
Me ollaan ensi viikko reissussa pohojanmaalla, niin aattelin, että älähän pidä kiirettä seuraavan paketin kanssa. Voipi olla, että meillä taas unohtuu pyytää ketään tyhjentämään postilaatikkoa, ja postipoika sitten ruttaa kaiken miten sattuu ja saavat lumisateet päälleen.. (varalta vaan).
Aurinkoisia talvipäiviä sinullekin! ;oD