Sivut

maanantai 26. toukokuuta 2008

Kevät iskee

Valmistuihan nuo rinsessalapaset vielä tälle keväälle! Tosin Oulussa talvikausi alkaa olla lopuillaan ja lapaset ovat jo liian kuuma asuste pahimmallekin vilukissalle. ;o) Mutta ensi syksynä sitten..Lapasissa (kuten pipossa) lankana Novitan Wool sävy, jota ikävästi jäi vielä yksi kerä pyörimään nurkissa.
Resorissa 50 silmukkaa, kämmenosassa 52. Puikot kolmosen bambut. Langanmenekki 47g. Koko tuollainen 10veelle sopiva.Juniori on ollut pahalla tuulella koko päivän oltuaan eilen monta tuntia isänsä hoidossa liian vähällä ruoalla (no kun ei se alkanut syömään.. juu, ei sitten tule mieleen tarjota mitään muuta, jos perunaa et saa syömään, viiliä, sosetta tai jotain.. no maitoa se joi) ja liian vähällä unella (onko se nukkunut toisia päikkäreitä?.. no ei ole vielä ehtinyt.. Aha, kello on kuusi illalla, ja siihen aikaan ei sitten enää laitetakaan päikkäreille kuin äärimmäisissä känkkäränkkätapauksissa). Huoh.
Oltiin vanhimman tyttären kanssa eilen shoppailemassa. Viitisen tuntia saatiin hassattua, mutta ei löydetty oikeastaan muuta kuin mulle kaksi puseroa ja ulkotuoleja. Viimeinenkin vanha muovituoli on palasina, ja nyt saatiin puiset puutarhatuolit made in taiwan tai jotain. Niin ja hampurilaisella käytiin, mutta sitä ei saa kertoa kenellekään.

Olisin siis tänään voinut tehdä jotain järkevää, kotiäidille sopivaa pikkuaskaretta, jolla saan itseni tuntemaan hödylliseksi, mutta kun ei huvita, niin ei huvita, heh, niinpä päätin "askarrella" eli paketoida lahjaksi menevät saippuat. Paketointia sainkin harrastaa ihan rauhassa, koska juniori sai samalla kaivaa apukeittiön kaappien sisällöt lattialle levilleen.

Tässä silkkisaippuat leivosvuo'issa, resepti kirjoitettu marmorikuvioidulle paperille. Aika herkullisen näköisiä!Muut saippuat pakkasin Tiimarista ostamaani käsintehtyyn paperiin, narut pyöräytin vanhoita karhunlangoista.
Tarkoituksena olisi laittaa pakettiin silkkisaippuan lisäksi toinen "satunnainen" saippua. Kääräistä ne sellofaaniin ja iskeä kortti päälle. ;o)Tässä vielä koko satsi.Vielä yksi lähikuva, tuli mielestäni niin hienoja. ;oD (Paperinteon kun olisin vielä opetellut tähän, niin olisihan leuhkaa.. mutta jos sitten joskus..)Seuraavaksi puikoilla?
Wetterhoffin Sivillaa olen saanut kerittyä yhden vyyhdin. Tarkoitus olisi seuraavaksi neuloa äidilleni huivi. Äiti valitsi ja maksoi itse langat Seinäjoen käsityömessuilla viime lokakuussa, kun lupasin neuloa hänelle kolmiohuivin. Parempi nimittäin neuloa se huivi, ennen kuin alkaa kyselemään, olenko tehnyt _itselleni hänen langastaan_ jotain..
Mallivaihtoehtoina on joko Shetland Triangle tai Punokset puikoille- kirjasta Aura. Shetlandista tykkään kovasti, vaikka mallikerta onkin aika tylsä neuloa. Auraa tuskin tulen itselleni neulomaan, joten tässä olisi mahdollisuus sekin malli kokeilla.

Ravelrysta löysin ihanan sukkamallin, jolla kutkuttaa neuloa itselleni sukat. Mutta ehkä tuo huivi ensin. ;oP

5 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Sievät lapaset:)
Minä neuloin talvella koko
lapaset rinsessaneuleella niin niistä tuli kaposet, mutta kyllä kädessä venyvät.Sisko tykkäsi, kun hänellä on kapea käsi, että on hyvä, kun ovat noin kapeat.
Ihania saippuapaketteja Sulla:)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniita saippuapaketeita! Tuollaisia on varmasti ihana antaa lahjaksi -ja saada.

möhönasu kirjoitti...

Aivan ihania nuo saippuat! Herkullisen näköisiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Nuo rinsessarasat on kyllä nätit :-) ja paketit toki myös.

Rinsessoja pitäis varmaan opetella itsekin ensi talveksi..

PäiviP kirjoitti...

Onpa kauniit lapaset ja ihanat saippuapaketit!