Sivut

keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Rinsessapipo

Ensiksi kiitoksia kaikille punaista tennesseepuseroani kehuneille! Hauska kuulla, että se muidenkin mielestä on kaunis. Minustakin se on ihan nätti, ja uskon että sille on myös käyttöä. ;o)

Tyttärelle valmistui jo toissapäivänä rinsessapipo Sävy-woolista. Piposta tuli niin mieluinen, että neiti illalla sängyssä lukiessaankin piti pipoa päässään. Tai sitten meillä on vaan niin kylmä, kun ei olla leivinuunia lämmitetty vähään aikaan. ;oP

Kameran patterit loppuivat sopimattomasti heti pipon kuvaamisen jälkeen. Kokeilin lainata pattereita kelloista ja kaukosäätimistä siirtääkseni kuvat koneelle, mutta kaikki ne näyttivät vetelevän viimeisiään. Tänään muistin jo ostaa pattereita, joten voin esitellä pipon. Otettiin kuvia pihallakin, mutta langan väri muuttui ikäväksi, yksi sisällä otettu sentään onnistui..

Rinsessapipon ohje Ullasta.
Pipossa on 125 silmukkaa, neulottu kolmosen puikoilla ja kavennukset aloitettu (muistaakseni) 16 kuviokerroksella. Suht sopiva 10-vuotiaan päähän.Nyt puikoilla on lapaset samasta langasta samalla kuviopinnalla samalle tyttärelle. Heh heh. Saattavat vielä ehtiä samalle keväälle! Vaikka sama se vaikkeivat ehtisikään. Sama hyytävä viima ja kylmyys täällä on syksylläkin. (Sorry, äiti on vähän väsynyt.) ;o)

Kauhavan kangasaitan paperinarusta väänsin tälläisiä kukkasia yhtenä iltana. Lisää vielä täytyisi tehdä, ihan Modan (2/2008) ohjeen mukaista verhoa/ tilanjakajaa en näistä aio, jotain paljon pienempää.. mutta siitä sitten myöhemmin lisää, kunhan näen tuleeko näistä kelvollisia.
Houkuttelisi kyllä tehdä eteisen ikkunaan tai kattoon jonkinlainen verhosommitelma paperinarukukista, mutta saa nyt nähdä viitsinkö kyhätä sellaista pölypesää..
Koululaisilla oli tänään kevätretki. Kävivät Kemin teatterissa katsomassa Ronja Ryövärintyttären. Retki oli ollut mukava, ja osa tykkäsi näytelmästä ja osa ei. Eskarilaiset tekivät retken Ainolan puistoon, jossa olivat leikkineet, syöneet eväitä ja saaneet ostaa kahvilasta jäätelöä. Mukavaa oli kaikilla ollut!

3 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Nätti pipo ja kyllä lapasille on tarvetta syksyllä , jos ei nyt keväällä:)

Anonyymi kirjoitti...

Paperinarukukat ovat mahottoman kauniita. Minä(kin) haluaisin tehdä niitä(kin).

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Kaunis pipo!