Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2008

Lörpöttelyä

Unohdin sitten mainita edellisessä postauksessa, että helmikuun Lankahamstereissa kuluttamani lankamäärä on yhteensä 719g. Ei mikään saavutus, mutta kulutusta kuitenkin..

Olisin lopettanut henkilökohtaisen lankahamsteripudotuspelini heti maaliskuun ensimmäisenä päivänä, jos olisin cittarin mammuttimarkkinoilta löytänyt tarjousseiskaveikkaa. Mutta ei sitä ollutkaan tarjouksessa, tai sitten oli vaan hyvin piilotettu. Olisin ostanut ainakin kerän tai kaksi.
Kerrankin olin etukäteen päättänyt sortua!

Mulla on jonkinlainen kahden kerän pakkomielle. Köyhänä päivänä (heräte)ostan lankaa kaksi kerää, kun "siitä saa ainakin sukat tai vanttuut tai pipon, ja lopun voi käyttää raitoina jossain". Vähän parempana päivänä ostan reilusti kaksi*kaksi kerää, koska "jos ei mitään muuta, niin saa tästä ainakin vauvaneuleen".
Noita vauvaneulelankoja onkin sitten moneen lähtöön...

Langanostolakko siis vielä pitää..

Seuraavaksi olisi tarkoitus aloittaa esikoiselle "se ympyräneule", jota näkee joka blogissa (melkein). Tosi hauskan näköinen villatakki! Itselle en tosin sitä viitsi yrittääkään, mieluummin hoikalle ja viluiselle tyttärelle.. ;oD


Lapset on tämän viikon hiihtolomalla. Kotosalla nyhjötetään tämäkin viikko (kuten syys- ja joululoma), koska miehellä ei ole lomaa. No, isoin poika on sairastanut flunssaa koko loman, aloitti jo torstaina.. oli just päässyt kouluun, kun opettaja soitti, että poijalla on mahatauti. Mies oli menossa päiväksi kursseille, ja sattui olemaan vielä kotona silloin, hän kävi hakemassa poijan kotiin.

Juniori on tänään 10kk, ja osaa jo nousta seisomaan tukea vasten. Eilen yritti ensimmäistä kertaa ottaa askeleenkin, mutta kovin oli huteraa.. kolhii itseään milloin mihinkin, ja posket ja otsa on mustelmilla. ;o) Maaliskuun lopulla on kerhossa valokuvaus.. saa nähdä millaiset mustelmat silloin on ikuistettavaksi. Nukkumaanmennessä pitää yleensä olla pitämässä poikaa kädestä kiinni nukkumatin tuloon saakka, mutta muuten yöt menee paremmin, poika on vihdoin oppinut nukkumaan vatsallaan.

2 kommenttia:

Bilkis kirjoitti...

Kuulumisiasi lukemassa käväisin:)Kävin myös Lankahamsteri-saldoja tutkimassa siltä varalta, että joskus osallistuisin itsekin. Sait ihan hyvän määrän puikoteltua!Vaan aika huikeasti pitäis neuloa, että voittais.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

No joo, ihan ok suoritus. ;o) Tällä kertaa en tosin jaksanut innostua urakoimaan neuleita niin kuin viime vuonna, ja yritin pitää nuo kotityöt kuitenkin etusijalla... ;oP