Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2008

Keskeneräistä väkkärää ja lankaostoksia

Pinwheel sweater on edennyt kaulukseen. Silmukoita on tällä hetkellä 336 (42 yhdessä lohkossa). Muutaman levennyskerroksen aion vielä neuloa, sitten saa riittää...

Raidallisena takki olisi ollut hauskemman näköinen, mutta otettiin mitä lankakätköistä löytyy.. ja neidille kelpasi tummanpunainen 7Veljestä.

Vielä kun saisi urakoitua hihat ja kauluksen reunan. Kädet on ihan kipeinä neulomisesta (raskasta työstettävää tuo 7Veikka), mutta olenkin yrittänyt olla ahkerana.Tummanpunaista lankaa jää yli ainakin kerä ellei kaksi, ja huomasin että juuri tuota väriä käytetään jussipaidoissa.. joten välttääkseni ikuisen pipo-vanttuut-sukat-linjan loppulangoilla, ostin cittarista pari kerää perusharmaata lisäksi. Niistä saan tuolle ekaluokkalaiselle poijanjäärälle jussipaidan.
Sinikirjavista Samoksista syntyy vielä yksi poncho, vaikka vannoin etten enää yhtään ikinä virkkaa. But never say never. Eskarilainen antoi pitkin hampain oman ponchonsa pikkusiskolleen, koska se oikeasti sopi tälle paremmin. Nyt virkkaan sitten eskarilaiselle uuden. Juuh.


Piti muuten oikein sanakirjasta katsoa tuo pinwheel.. ja siellä oli ainoa suomennos "väkkärä", joka sitten taas oikeasti tarkoittaa mitä.. ;o)


Kävin muuten joskus muinoin työpaikkahaastattelussa naistenpäivänä. (Haastattelu meni hyvin ja sain työpaikan. Pääsin "toiveammattiini", johon en välttämättä enää haluaisi palata..) Olin tosi yllättynyt ja huvittunut, kun haastattelusta poislähtiessäni päällikkö ojensi minulle naistenpäivänruusun. ;oDD

Niin että Hyvää Naistenpäivää Kaikille! ;oD

7 kommenttia:

Maija kirjoitti...

voi iih kuin ihana OIKEA potkukelkka! Pinwheel on muuten tosi hieno.

Bilkis kirjoitti...

Potkukelkka varasti munkin huomion...ihemttelin kyllä villatakin alkuakin, että onpa pitkällä...

Kukka kirjoitti...

Hieno väkkärä tuosta tulee. Minusta käy hyvin yksiväriseksi.

rasa kirjoitti...

Onnea työpaikan johdosta! Väkkärätakki istuu käyttäjälleen hyvin, päinvastoin kuin minun takkitekeleeni...

Palaga kirjoitti...

Kaunis väkkärä tulossa!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Tuo "oikea" potkukelkka on muuten minun vanha joululahjani, ja se on nykynumeroinnilla varmaan kokoa 00tosi pieni siis.

Työpaikan sain joskun muinoin ennen tätä kotiäidin uraa.. mutta kiitos rasa kuitenkin. ;o) Nyt olenkin ihan tupajumi.

Väkkärä on hihoja vaille valmis. Nyt jännitän riittääkö punainen lanka jussipaitaan..

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Säkin olet sitten sortunut väkkärään.. Se on kyllä yllättävän työläs.. Mutta lopputulos on ihana.. :)

Se virkkauskirja on mun mielestäni ainakin ihan kiva.. Siinä on erilaisia peittoja, tyynyjä ja säilytys-juttuja.. Neliskanttisia koreja olisi kiva tehdä.. Tai jotain ihania tyynyjä tyttöjen sängylle.. (mahtuuko niille vielä jotain..?)

Taas alkaa ahdistaa, kun miettii mitä kaikkea haluaisi tehdä.. paluu todellisuuteen on aina yhtä karu.. (millä ajalla kaiken toteuttaa..???)

Onneksi voi haaveilla kaikesta.. Eri asia on sitten mikä pääsee toteutukseen asti.. :)