Sivut

maanantai 30. maaliskuuta 2009

Sipulipipo

Lasten mielestä pipo on sipulin muotoinen, siitä nimitys..


Pörröpipo, oma sävellys
Lankana Mark&Kattensin Top Wool ja Filatin "Lusso"
Langankulutus 51g
Puikot 3 (6kpl)
Silmukat resorissa 100, sileällä 95
Neulottu joka 2.krs villalangalla, joka 2.krs pörrölangalla

Ensin piposta piti tulla "peruspipo", mutta sovitusten jälkeen neiti halusikin siihen korvaläpät. Laiskana en viitsinyt purkaa aloituskerrosta, vaan poimin reunasta silmukat ja neuloin resoria takaa pidemmäksi kaventaen samalla etureunoista (toi muka vähän pyöreyttä reunoihin).

Lapaset valmistui jo joulun alla, ja ovat olleet mieluisat!Lapsista vain yksi lähti tänään kouluun, kaikki muut on jonkin asteen räkätaudissa. Olenkin paasannut, että sen siitä saa kun vastoin neuvoja, kieltoja ja uhkauksia hyppii vähissä vaatteissa trampoliinilla. Mullakin oli viime yönä kurkku kipeä, mies tuumasikin, että sen siitä saa kun hyppii trampoliinilla. No heh heh.

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Nytpä on tyttösellä hauska setti! ;) Äläkä sinä mene enää trampoliinille hyppimään vähissä vaatteissa! ;DDD

Irina kirjoitti...

Voi,kun on kivannäköiset pipo ja lapaset.Kauniisti sopivat värit yhteen!

-maria- kirjoitti...

:D

Juuri tuollaisia kommentteja meillä silloin tällöin viljellään, puolin ja toisin. Pieni piruilu pitää parisuhteen pirteänä ;-)

tanja kirjoitti...

haastan sinut mukaan!
http://wool.vuodatus.net
Laita edes sanaa kiertämään! ;)

Kristiina kirjoitti...

Voi että, täällä on pipoja syntynyt vaikka ja monta. Ja miten hauskoja!Taitaa tuo tyttären virkattu puserokin(?) olla äireen tekemä? Vai että tramppiksella oot menny hyppelemään :) Tätä ei sitten kerrota meijän lapsille, kun meillä saavat tramppiksen pihalle vasta kun lumet on sulanu.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

No, en oikeesti ole hyppinyt trampalla, varmaan tekis hyvää mutta en kehtaa edes ajatella itseäni sinne.. ;oDD

Juu, virkattu pusero on äireen tekemä. ;o) Valmistui tasan vuosi sitten (31.3) sitten keskimmäiselle tyttärelle, on jo periytynyt seuraavalle. (Löytyy tuolta "puseroista", jos jotakuta kiinnostaa..)

Kiitos haasteesta, osallistun varmasti kunhan ehdin. Olen joskus neulonut paljonkin sukkia Vaakan keräyksiin Venäjälle.. ihan hyvä välillä pysyä kotimaassa!