Sivut

torstai 2. huhtikuuta 2009

Kirjontaa

Neuleissa ei ole mitään valmistunutta, jos ei paljon keskeneräistäkään, joten esittelenpä teille palasen Oravametsää.

Tässä viime keskiviikon tuotos. Oikeastaan kirjoin näitä kaksi samanlaista, mutta tänään vasta pistelin linnunsilmäpistoilla nuo valkoiset hörhelöt. En tiedä mitä kukkia ovat (olevinaan), olen aina ala-asteelta lähtien inhonnut biologiaa ym lukuaineita, niinpä kasvien tuntemuskin on (edelleen) täysi nolla.Tämän tein eilen. Minusta aivan ihanan värinen, olen muutenkin heikkona sinisen, turkoosin ja vihreän yhdistelmiin. Tämä onkin rekipeitosta mun lempparikukka!Olen miettinyt, että pitäisi vaihtaa tuo bloginimi, heh. Vaikka lempivärini on aina ja ikuisesti punainen, neulon nykyään paljon kaikkea muuta kuin punaista, nytkin on odottamassa kerä oudonvihreää Kamenaa pääsyä uudeksi, omaksi Kpty-huivikseni. Lankaa keriessäni manasin itsekseni suureen ääneen, miten ihmeessä olen mennyt ostamaan niin kamalan väristä lankaa (tapahtui viime kesänä), mutta sitten Prisman bonuspäivillä hullu menin ja ostin melkein yhtä oudon värisen kevättakin itselleni. No, kunhan kevät tästä alkaa vihertää, niin minäkin..

10 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Niin ne värimieltymykset muuttuvat :D

Villikissa kirjoitti...

Punainen on minunkin lempiväri, mutta toisinaan teen käsitöitä muistakin väreistä.
Älä turhaan muuta noin hyvää nimeä=D

MINNA kirjoitti...

Kauniita ja huolella tehtyjä kirjontoja.

Kristiina kirjoitti...

Miulle tulee tuosta ekasta kukasta heti mieleen oravanmarja, kukkii alkukesästä ja tuoksuu hyvälle. Sopis nimensä puolesta tuohon peiton teemaankin.

äiti-puffa kirjoitti...

Nättiä on taas tulossa.
Tuo kukkahan on aivan selvästi, öööh.... hororontto, kuten isäni ja veljeni asiantuntevasti aikoinaan nimesivät jokaisen äidin puutarhaan istuttaman kasvin... :D

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Oravanmarjassa näytti olevan ainakin hörhelökukat, voisi sellaista esittääkin..
Ja toinen kasvi on hororontto tietenkin, olishan tuo pitänyt tunnistaa.. ;oDD

Olen muuten tuon nimityksen kuullut mammani suusta varmaan monet kerrat, mutta olin täysin unohtanut. Hororontto voi olla myös vaasikukka..!

Irina kirjoitti...

Tosi kauniita kirjontatöitä! Mukava odotella kuvaa valmiista peitosta! Aurinkoista Palmusunnuntaita!

SNY kirjoitti...

Oikein hyvää pääsiäistä sinulle ja koko perheellesi!

Ensi viikolla lähtee sitten huhtikuun paketti postiin ;)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä myös sinulle sny! ;o) Pakettia odottelen innolla, jee. Edellisen paketin langoille on pikkuhiljaa muotoutumassa idea, jonka ehkä pääsen joskus toteuttamaankin kunhan saan sata muuta pois alta..

kerttu kirjoitti...

Hei! Odotan vesi kielellä lisää kirjontakuvia:)