Sivut

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Maaliskuun sny-paketti

Sunnuntaina kotiuduttiin reissusta, ja 10v jäärä ihmetteli, että mitä mä hihkun.. no kun postin seasta löytyi pakettikortti!
Mies onneksi muisti töiden jälkeen hakea paketin, ja tässä sen sisältö:Kolme kerää paksua, ihanan punaista Patonsin Shetland Chunkya, suklaalevy, jota en ole vielä avannut, ruksi seinään siitä (mullehan maistuu mikä fazerin levy vaan, ja tuo piparminttu on namia), pussi reilun kaupan kaakaota, sen jo join Helpon elämän aikana ja pieni pullollinen ihanan vadelman tuoksuista kylpyvaahtoa. Meillä ei ole kylpyammetta, mutta sitä voisi kokeilla suihkusaippuana tai sitten lorautan juniorin kylpyyn. Tulee hyvänhajuinen poitsu. ;o)

Mukana oli myös söpönen kortti ja ohje palmikkohuiviin, jossa on päissä taskut. Olisikin hyvä lämmitellä käsiä huivissa, aina kun ei ehdi nappaamaan lapasia mukaan.. Vaikka mä näin sieluni silmin langasta syntyvän sellaisen pyöreän, hartioille päin levenevän kaulurin. Katsotaan nyt, taas alkoi sormia syyhyttää..

ISO KIITOS OMALLE SNYLLENI!

Oli jälleen kerran tosi ihana ja onnistunut paketti, sait kyllä minut iloiseksi! Kiitos ja vielä kiitos!! ;oDD

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että tykkäsit! Ei se ohje ollutkaan pakko toteuttaa, mutta laitoin sen vain inspiraatioksi mukaan :)
Kerrohan sitten, miten Patons neuloutui, itsekin himoitsen tuota lankaa.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Juu, tykkäsin. ;o)
Tässä katselin langalle lohikäärmehuivin ohjetta, en tiedä sopisiko. Ainakin mulla olisi sitten oma Punainen lohikäärme!!