Sivut

tiistai 30. syyskuuta 2008

Tarinasukat (taas)

Aamulla päättelin langat näistä "tarinasukista", ja vasta viimeistelyvaiheessa huomasin, että toisessa on virhe. Varresta puuttuu yksi makkara!

Tällä kertaa en vastoin tapojani viitsinyt purkaa.. Näin pieneen työhön tässä montaa päivää tuhlata... Laitoin sukat jo postiin, menevät siskon 4kk ikäiselle poijalle.Lankana varressa StrompeGarn (aivan ihanan pehmeä ja jouheva lanka neuloa, sitä kun jostain löytäisi lisää) ja jalkuimessa Merinowool.
Langankulutus 37g.
Silmukoita 40.
Puikot 2,5.


Editiä: Olivat sitten liian pienet paksukinttuiselle miehenalulle. Sisko palauttaa sukat, ja ne menevät sitten OYS:iin (ja Sukkasatoon).

Meidän vötky kissa nukkuu nykyään yöt sisällä, eikä ole pitkään aikaan herättänyt mua viideltä päästämään ulos vaan nukkua posottaa koululaisten herätykseen saakka. Jossain välissä reppana on kuitenkin ehtinyt tappelemaan (saamaan selkäänsä?), ja saanut pahat arvet kuonoonsa. Aika surkeaa poikaa oli pari päivää. ;o))

2 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Aika muikee ilme katilla. Ja voihan makkara. Aika hauskat sukat.
Miulla on nyt firestarterit puikoilla. Totta tuo, että aika monimutkainen ohje, vaikka malli ei muuten vaikuta monimutkaiselta. Englanniksi neulominen ei vielä käy rutiinilla nääs. Teen ekana koesukat itelleni ja katson sit miten saisin tehtyä lasten koot. Kävin kans kuolaamassa niitä muita malleja.

Matleena kirjoitti...

Kivan väriset tarinasukat, niin myös nuo Firestarterit! Jälkimmäisten malli houkutelee minuakin kutomaan, saa sitten nähdä, jaksanko/viitsinkä alkaa englanniksi tekemään. ;D