Sivut

sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Stepsukat

Koko viikko mennyt taas touhutessa kaikkea muuta niin, etten ole kunnolla ehtinyt neulomaankaan.Kolmena päivänä olen taas ajellut pikkuneitiä kerhoon ja kotiin. Monesti tympäsee ja väsyttää edestakaiset ajelut, mutta kun neiti niin iloisena ja onnellisena tulee kerhosta, tuntuu, että kannattipa sittenkin. ;o)
Juniorin kanssa käytiin ruokaostoksilla ja ostettiin kärry täyteen ruokaa, wc-paperia ja pesuaineita (miten niin taas kaapit tyhjänä?) ja seuraavana päivänä uudestaan hankkimassa perjantaiksi tarjoiltavaa; suolaista ja makiaa ja paljon coca-colaa. ;o)

Synttärijuhlien jälkeen, kun vieraat oli haettu ja omat jatkoi singstarin laulamista, olin itse niin sekaisin juhlahumusta, että unohdin Sydämen asialla- sarjan ensimmäisen uuden jakson. Argh! Tuskaisena olen selannut tv-lehteä läpi useampaan otteeseen saadakseni selville mahdollisen uusintanäytöksen ajankohdan. Uskomatonta! Ei edes uusintaa! (Ehkä vielä kerran katson suurennuslasin kanssa..)

Yritän tyytyä kohtalooni. ;o))

Innostuin eilen siivoamaan varastoa (olen tässä vähitellen yrittänyt karsia kaapeista kaikkea turhaa roinaa, lähinnä papereita, jotka ennen tuntui muka tärkeiltä, nyt pelkältä roskalta) ja jatkoin samaa raivaamista vielä tänään. Paljon turhaa meni roskiin, osa jäi odottamaan peräkärrykyytiä kaatopaikalle. Miehelle puuhaa kunhan ensi viikonloppuna kotiutuu..


Kaikesta huolimatta sain tänään valmiiksi 8v poijalle sukat.Perussukat kokoa 33/34.
Lankana Step Serengeti (nro 68).
Puikot 2,5 bambut. Tällä kertaa tein resorin ja sileän neuleen samoilla puikoilla.
Langankulutus 56g.
Ja sukat menevät tietenkin mukaan Sukkasadon Hillokellariin.

4 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Sukat ovat komiat!

Harmi, ettei se Sydämen asialla tule kuin 1 kerta viikkoon.

-sanna- kirjoitti...

Älä välitä, ohi meni Sydämen asialla täälläkin. Miten tähän ikinä tottuu...

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat sukat! :)

Minen ees tiiä, mikä tuo Sydämen asialla on... ;) Varmaan sinun blogista ensimmäisen kerran luin sellaisen olemassaolosta. :D Juu, kyllä mää sentään tiedän mikä on televisio. :D

Tupuna kirjoitti...

Kivat sukat :)
Kyllähän kuskaaminen aina väsyttää, mutta aika aikaa kutakin, sano pässi kun päätä leikattiin :)
Hyvää viikonalkua:)