Sivut

lauantai 13. syyskuuta 2008

Purapuramaa

Terveisiä taas täältä Purapuramaasta eli Purkulandiasta! Olen viettänyt sohvamatkallani jo pari päivää tutustuen uuteen sukkamalliin. Tai ei uuteen, mutta sellaiseen, jota en ole ennen tehnyt/ nähnyt/ kokenut!

Kyseinen sukkamalli on Jaywalker, jota lähestyn ennakkoluulottomasti tyyliin neulo-pura-neulo-pura-neulo-toivottavasti kolmas yritys valmistuu. Kiva ja helppo malli, juu, mutku tää on taas nii tätä säätämist hei.

Tähän mennessä olen neulonut kaksi sukanvartta, toista ehdin kantapään alkumetreille saakka ennen kuin purin. 84 silmukalla varsi tuntui löysältä ja 76 silmukalla kiristi. Mutta en lannistu, EN. Uudet silmukat on jo luotuna, 84 uusintana. ;o))


Muuten olen kyllä ollut niin pätevä ja kätevä emäntä, että pakko kehua (jos nyt itseään saa kehua?). Siivonnut olen ja leiponut. Lämmittänyt leivinuunia pari kertaa tällä viikolla..yhtenä yönä oli ollut pakkasta, laitoin heti uuniin tulen, ja eilen sitten uudestaan. Alkoihan talo lämmetä! Paitsi että mun palelu ilmeisesti johtui räkätaudista, joka tänään iski kunnolla (lapset nimittäin valittaa, että on kuuma, höh).
Isäntäkin muistaa sentään soittaa reissusta. ;o)


P.S.Tost lankakeräst ny ei ol kuvii.

3 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Ei ole mitään vierasta touhua :)
Oletpa ollut ahkera :)
Meikällä on kanssa flunssa päällä,,,torstai-iltana alkoi kurkkukivulla.

kio kirjoitti...

pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Itseään pitää kehua ja mielellään monta kertaa päivässä, niin pysyy itsetunto kohdillaan :). Kuulostaa mukavan haasteelliselta tuo sinun sukkamallisi ;).