Sivut

perjantai 21. maaliskuuta 2008

Hyvää pääsiäistä!

Näiden (lasten tekemien) juoruavien kanaemojen kera toivotan kaikille
Hyvää ja Aurinkoista Pääsiäistä! ;oD



Kävin kahden nuorimmaisen kanssa yhtenä päivänä Kärkkäisellä, ostettiin heräteostoksena miehelle myöhästyneenä synttärilahjana tälläiset työkalupakit. Ensi kesänä olisi tarkoitus tehdä taloon remonttia (ja lisähuoneita), ja ajattelin, että olisi mukavampi tehdä, jos herralla olisi työkalut suunnilleen yhdessä paikassa. No, en tiedä, onko nuo ihan leluja.. mutta huomasin, että olisivat sopivia mun käsityötarvikkeillekin. Tuo pieni olisi just sopiva kansalaisopistoreissuille, mahtuisi kaikki kirjontatarvikkeet.. No, en enää kehdannut omia, kun jo lahjaksi annettiin. ;o))



Alunperin menimme Kärkkäiselle ostamaan lankaa. Ajattelin neuloa itselleni viimeisimmästä Modasta "klassisen pitsipuseron" (malli 2), johon ihastuin. Tykkään noista puolipitkistä hihoista, ja pitsineule on tarpeeksi helpon näköistä, että ehtisin neulomaan puseron valmiiksi koulun kevätjuhliin. Kesällä on vielä tiedossa siskon vauvan ristiäiset, ja minä kun inhoan kaupassa kiertelyä ja vaatteiden sovittamista (monet omatkin ristiäiset mennyt jo samoissa vaatteissa), niin pääsisin helpommalla itsetehden. ;o)



Modassa oli muutenkin paljon ihania malleja, joita olisi ihana neuloa itselleen. Mun ehdoton suosikki oli malli 28, A-linjainen joustinneuleinen pitkä jakku. Kerrassaan hieno!

Tennesseetä siis piti ostaa, sitä puolukanpunaista. Tosin nyt jo harkitsen vanhaa roosaakin. Lankahyllyillä laskin keriä ja värjäyseriä, eikä lankaa ollutkaan tarpeeksi. Päätin jättää seuraavaan kertaan (jolloin tietysti kaikki punaiset on loppu). Illalla nettikaupoista vertasin langan hintaa, ja silloin vasta älysin, että Tennesseet onkin 100 gramman keriä. Voi rähmä! Olikin ne niin tiiviitä ja painavan oloisia..

Juniori (noin 10½kk) on jo alkanut ottaa askelia tukea vasten. Tässä pikkuherran toimeliaisuuden uhrina kissamme, joka kestää melkein mitä vaan.


8 kommenttia:

Bilkis kirjoitti...

Mukavan näköistä painia...Hyvää Pääsiäistä sinullekin!

möhönasu kirjoitti...

Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä :)

Matleena kirjoitti...

Kiitos visiitistä blogissani! Tulin heti vastavierailulle, enpä ole ennen tainnut käydäkään. Katselin blogisi läpi ja pitää kyllä todeta, että oletpa toimelias. Niin paljon olet saanut aikaan. Ja teet jopa rekipeittoa! Minullakin se on haaveena, tarpeet on jo ostettuna kaapissa.

Inkivääri kirjoitti...

Onpas siellä hurjaa painia juniorilla ja kissillä8) Mukavaa pääsiäistä koko poppoolle!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa Pääsiäistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä!

Minulla on juuri työn alla tuo Tennessee -pitsipusero. Malli oli helppo ja nopea tehdä, suosittelen! Kappaleet on jo valmiina ja odottavat tuolla ompelua :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Muistan kyllä puseron, josta kävit kommentoimassa blogissani, mutta mitään muuta en siitä puserosta muistakaan... ;) Siis en muista, että saiko sitä venytettyä, tuskin ainakaan sen enempää, mitä se siinä höyryttäessä/pingotettaessa normaalisti vähän ehkä venähtää.

Livia kirjoitti...

Ihana kuva! Tuommoinen pitkämielinen katti oli omammekin, kun tytär pienempänä helli sitä välillä hyvinkin rankasti.