Sivut

perjantai 4. lokakuuta 2013

Karnevaalisukat

Syyskuun viimeisenä sain vihdoin valmiiksi Ravelryn SKA -ryhmän mysteerisukat. Mitään kiirettä niiden valmistumiselle ei muuten ollutkaan, ihastuin vain noihin hapsuihin niin, että olisin heti niiden valmistuttua halunnut vetäistä sukat jalkaani.. Hapsut on niin hauskat, että käytän niitä varmasti toistekin!

Syyskuun haasteeseen kuului käyttää "trooppisia" värejä. Sopivaa lankaa olisi varmaan löytynyt omistakin varastoista, mutta kävin kuitenkin shoppailemassa Lankamaailmassa ihan varalta. Epäilin hieman ostamani langan sopivuutta, mutta nyt valmiina sukkina se oli mielestäni täydellinen valinta. Sukat ovat just minun väriseni ja saavat niin hyvälle tuulelle!


Karnevaalisukat
Malli One Love by Claire Ellen
Koko L (72 s.)
Lanka Marks&Kattens Fame
Langankulutus 82g
Puikot 2,25Kävin joku päivä Maakarissa katsastamassa Roosa nauha -langat. Sen verran myöhään olin liikkeellä, että jäljellä oli vain tylsiä värejä (mustaa, harmaata, valkoista ja possunpunaista) eikä kuulemma lisää enää tule. Ostin sitten vain ohjevihkosen ja vyyhdin joulunpunaista lankaa. Edes jotain.

8 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Kauniit sukat!

Osakainen kirjoitti...

Aivan ihanat sukat :)
Blogissani on sinulle haaste :)

mustakissa kirjoitti...

Ompas nätit!

Hepsi kirjoitti...

Ihanat sukat!

santra kirjoitti...

Aivan ihanat sukat. Niin pirteet värit että ihan iloiseksi tulee niiden katselusta. :)

Pirena kirjoitti...

Sulla on kyllä niin kauniita ilomielisukkia että tuleekin hyvälle mielelle kun niitä katselee. Onko tuo lanka yhdestä kerästä kaikki?

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos! Minäkin kyllä tykkään noista sukista, saavat niin hyvälle tuulelle..
Pirena; juu, ihan yhdestä kerästä kaikki. ;o)

Vanha rouva kirjoitti...

No mutta hyvät hyssykät kun on kauniit sukat!