Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Phyllodium -sukat

Sukkasadon ravelry - ryhmässä oli tarjolla mysteerisukan ohje. Joka syyskuun sunnuntai ilmestyi uusi ohje, ja viikko sitten saatiin se viimeinen. Kuvia valmiista tai puolivalmiistakaan sukista ei saanut julkaista aiemmin, ettei pilata yllätystä muilta neulojilta.

Viikolla näitä jo kuvattiin, HäjyFlikka poseerasi taas kerran. Sää oli harmaa ja sateinen, kuvatkin sitten sen värisiä. Yritin kovasti saada sukkia oikean värisiksi, ja uskoakseni siinä onnistuinkin..


Malli Phyllodium socks
Koko ~40
Lanka Araucania Ranco solid
Langankulutus 65g
Puikot 2,5 ja 2,75
Silmukoita 64


Kantapää tehtii nurjilla silmukoilla, mikä näyttää näissä sukissa tosi kivalta ja ihan malliin sopivalta. Muuten sitten tuskailinkin nurjan neuleen kanssa, puikon ensimmäinen silmukka meinasi aina jäädä löysäksi vaikka kuinka yritin sitä kiristää. Vaihtelin puikkojen silmukkamääriä koko ajan, että se ensimmäinen löysä silmukka olisi tullut eri kohtaan.


HäjyFlikka sai kevarikortin tuossa vähän aika sitten. Pääsee kulkemaan lukioon ja muihin menoihinsa itsenäisesti eikä ole aina kinuamassa kyytiä. Harmi vain kun meni myöhäiseen kortin saaminen (meni toki autokouluunkin vasta loppukesästä), kohta nimittäin loppuu jo ajokelitkin. Onneksi ehti sentään saada ajokokemusta ja nauttia vauhdinhurmasta.. ;o))

8 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Onpa kauniit sukat ja kauniisti otetut kuva,kuvasi ovat aina!

RyytimaanMinna kirjoitti...

Nätit tulikin! Mun omat mysteerisukat odottelee muutamia viimesiä kerroksiaan, tein vaaleanpunaisesta Nallesta. Vaikka sama malli, niin heti vähän eri fiilis. Tuo kantapää oli hauska, en ole ennen tehnyt nurjaa vahvennettua

MariL kirjoitti...

Kauniit sukat, värikin on ihana!

Sanna kirjoitti...

Hurjan kauniit sukat ja upean värinen lanka!

Katri kirjoitti...

Kauniit sukat ja kauniin värinen lanka!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeat ja ihanan väriset.

- H - kirjoitti...

Kivan näköiset sukat noista tuli. Minulla ovat vielä kesken, koska on ollut aika kiirettä viime viikkoina muussa elämässä.

Näppi kirjoitti...

Aivan mielettömän upean väriset sukat ja kaunis kuvio sukissa.