Sivut

tiistai 4. lokakuuta 2011

Sinisii lahjasukkii

Vaihdoin paksumpaan lankaan välillä saadakseni joulupukinpussiin nopeammin täytettä. 7veikka vaan tuntuu minun käsissäni niin karhealta ja kankealta neuloa, että jälleen kerran päätin, etten sitä enää ikinä erehdy ostamaan. Mutta kun sukat etenivät, alkoi kädet taas tottua paksumpiin puikkoihin ja lankaan, eli en nyt taaskaan mene vannomaan mitään..

Nämä sukat ei sitten ihan ehtinyt tämänpäiväiseen Sukkasadon saldolaskentaan, mutta ensi viikolla sitten. Vastoin kaikkia laskelmiani ja uskomuksiani, kirkkaansininen lanka loppui ikävästi kesken , ja eilisen illan sitten ähräsin noiden sukankärkien kanssa, kun kokeilin niihin montaa eriväristä jatketta.Perussukat
Koot 44 ja 45
Lankana 7Veljestä (tummansininen ja kirkkaansininen)
Raitoina mm. Gjestal Frost kaksinkertaisena
Langankulutus yht.285g
Silmukoita molemmissa 52
Puikot 3,25 ja 3,5
Muuta: menevät kahdelle kummisedälle ;o)


Ja koska minulla on syntymäpäivät lokakuussa (turhan usein nuo nykyään tulevatkin!), olen valmistautunut hyvissä ajoin lahjomalla itseäni parilla uudella kirjalla. Juju- kerhosta tilasin nuo kaksi kuvassa päällimmäistä. Tykkään neuloa sukkia kärjestä aloitettuna, ja koska minulla meinaa olla eriparisukkasyndrooma, eli joudun koko ajan tarkkailemaan käsialaani saadakseni kahdesta sukasta samankokoiset (nykyään neulonkin kahta sukkaa yhtäaikaa ja vuorotellen, eli ensin kaksi resoria, sitten kantapäät, sitten teen molempiin kiilakavennukset jne), ajattelin kokeilla tuota magic loop- systeemiä. Saa nyt nähdä, iskeekö!
Ja Eeva Haaviston "lapasmallit" nyt sitten hankin, kun kerta kaikilla muillakin on. ;o)
Hietamiehen romaaneja keräilen ihan muuten vaan (juu, kirjastostahan niitä saa luettavaksi ihan ilmaiseksi, mutta minusta nyt vaan on mukava myös "omistaa" jotain, mistä tykkään. ;o) Viimeksi käydessäni Kontin kirpparilla löysin vihdoin kauan etsimäni Laatokka-sarjasta puuttuneen osan, vieläpä edullisesti ja hyväkuntoisena. Jee.


Seuraavaksi puikoille täytyisi saada parit lasten sukat, jotka olen luvannut neuloa.

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Itsekin ostin tuon Varpaista varteen-kirjan, vaikka tosin en kärsikään toisen sukan syndroomasta, uteliaisuus tuota tekniikkaa kohtaan vei voiton... :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita sukkia olet saanut aikaan. Tuo varpaista varteen-kirja on pakko saada.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Piti uudelleen selata kirja läpi, kun ensin tuntui, ettei siinä ollut mitään muuta hienoa kuin nuo kannessa olevat sukat.. mutta kyllä sieltä löytyi useampikin kaunis sukkamalli. Ja tosiaan aika tarkat ohjeet yleensä ;oP