Sivut

perjantai 28. lokakuuta 2011

Baudelairet

Baudelaire- sukkamallihan oli netissä tarjolla jo vuosia sitten (Knitty kesä06)! Mutta minä olen sen verran ajastani jäljessä, että neulon sukat vasta nyt. Malli on toki ollut tulostettuna kansiossani jo pitkään, mutta kuten mies totesi, odottanut siihen sopivaa lankaa.. (On se niin lutuna, kun se ymmärtää näitä naisten juttuja..)

Langaksi valkkautui kolmisen vuotta sitten kesälomareissulta hankkimani VillaMokan sukkalanka. Väri on HäjyFlikan valitsema, joten hänelle sitten sukatkin neuloin.


Malli Cookie A:n Baudelaire
Koko 39
Lanka Mokkasukka
Väri Hera (tommonen outo lilakirjava)
Langankulutus 102g
Puikot 2
Silmukoita 60, varressa muutama lisäys matkan varrella (yht. 64s päättelyssä)Tein muutenkin pieniä muutoksia malliin. Kiilalisäyksiä tein yhteensä 18krt, eli reilusti enemmän kuin ohjeessa. Varressa jätin sukan takaosasta kuvion pois, koska halusin itse langan pääsevän oikeuksiinsa sileässä neuleessa. Ylemmissä kuvissa näkyy langan oikeampi värisävy, alakuvassa kuvio yrittää tulla esille (jos nyt sitä ei joku vielä tunne).

Ja nämä sukat menevät vielä Sukkasadon Hillokellariin, johon en tällä kertaa aio enempää neuloa, vaikka kovasti tekisi mieli vielä sukkia neuloa. Monta mallia olisi vielä odottamassa. Mutta olen kuitenkin ajatellut kokeilla välillä muuta..


Ja sujuvasti muihin aiheisiin. ;oP

Ostin taas huutonetistä lipaston!
Mulla on ennestään melkein samanlainen, kruusatumpi perintölipasto, mutta tykkään tästäkin ihan älyttömästi, vaikka alkuperäislakka onkin peitetty kiiltävällä maalilla. Aunperin suunnittelin lipastoa tyttöjen huoneeseen, mutta he haluaisivat maalata sen valkoiseksi, joten en tiedä maltanko antaa.. menishän se tuossa eteisen seinustallakin vaikka lankavarastona. ;oD No, katsotaan nyt.

4 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kauniit sukat!

Susanna kirjoitti...

Kauniit sukat ja hieno lipasto. Olen samaa mieltä tyttöjen kanssa, minäkin maalaisin lipaston valkoiseksi...

TiiQ kirjoitti...

Hienot sukat! Ja lipasto on suorastaan nostalginen, mulla oli pienempänä tuollainen koulupöytänä. Alunperin se oli äidin ja myöhemmin isä kunnostikin sen taas äidille lipastoksi, hioi ja lakkasi alkuperäistäkin kauniimmaksi.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos.. juu, ihan ok sukat, malli vain näkyisi paremmin yksivärisessä.. mutta kun mä aina sorrun noihin kirjaviin!

Lipasto olis paras varmaan lakattuna. Saa nähdä kuka jaksaa rempata sen.

Minullakin on tuollainen (kauniimpi) lipasto ollut noin 12-vuotiaasta saakka, ensin koulupöytänä, nyt olohuoneessa puikko-ym.säilytyspaikkana, äidin vanha sekin... onneksi sain mukaani, kun aikoinaan muutin Ouluun! ;o))