Sivut

torstai 22. syyskuuta 2011

Mustikkamaitoset

Meiltä sitten hajosi rattaat, tai oikeasti vain yhdestä renkaasta irtosi ja onnistui menemään hukkaan lukitussysteemin pikkuosat, ja koska kolmirenkaisia kuomurattaita on aika ikävä lykkiä, ollaan sitten LIljan kanssa oltu kohta puolitoista viikkoa ilman kävelylenkkejä.
Tänään haettiin postista Oralta tilatut uudet renkaat. Kyllä taas rullaa, ja kunhan sateet hellittää, lähdemme laukkaamaan pitkin maanteitä.

Nyt olen sitten yrittänyt täyttää luppoaikaa kaikella muulla, ikkunoiden pesulla ym. rätin heiluttelulla. Huoh. Olen minä ihan pikkuisen neulonutkin. Sukkasatoon sain valmiiksi jo toiset sukat. Tässä vaiheessa alkaa yleensä nakuttaa kaikenlaiset muut neuleet.. nytkin tekisi mieli pyöritellä keriä ja suunnitella NeitiKuopukselle neuletakkia.. mutta jos nyt yrittäisin keskittyä Sukkasatoon nämä kaksi kuukautta. Varsinkin kun niitä sukkia pitäisi ihan oikeasti saada neulottua pukinkonttiin.


Sukkalangoista valkkautui käsittelyyn kerä nuorimmasta päästä, vasta vuoden verran meillä asustellut Step, joka minusta on alusta saakka ollut BlondiNeidin väri. Polvisukat halusin hänelle neuloa (HäjyFlikalla kun niitä on ollut kahdet ja on kovasti tykännyt) mutta ihan polvitaipeeseen ei nämä ylety, vaan jäivät vähän vajaiksi (ovat pitkäkinttuista sukua tyttäretkin).

Polvisukat varpaista aloitettuna
Koko noin 37
Lanka Austermann Step (väri lilakirjava 0132)
Langankulutus 99g (olis saanut vielä yhden kerroksen kumpaankin sukkaan, mutten viitsinyt enää purkaa päättelykerrosta ;o)
Puikot 2
Nyt on puikoilla tulossa vähän isommat sukat 7veikasta. Valmista tulee vähän nopeammassa tahdissa, mutta kyllä se on paksua ja tönkköä lankaa neuloa!

Suunnittelen aina tekeväni syksyllä uudistuksia puutarhaan, mutta yleensä ne sitten jäävät tekemättä. Ukonhatut jaksoi vielä vähän aikaa sitten kukkia, vaikka ne on ollut koko kesän nostettuna muovin päälle. Onneksi kaivoin ne maasta niin isojen juuripaakkujen kanssa, etteivät ne kuolleet helteilläkään. Jos kukat vielä talvesta selviävät, siirrän ne perennapenkkiin etupihalle. Ovat ne sen ansainneet.


Kultapallot taas on sade kaatanut, mutta on ne silti niin kauniita!

4 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Kauniit sukat. Meillä nuo puutarhakasvit on jo kaikki sade vienyt. Kultapallokin lakosi aikoja sitten.

Meillä on täällä muuten nykyisin neulekahvila. Kiva, kun on jotain uutta pikkukylässäkin.

Matleena kirjoitti...

Kauniin väriset sukat! Tykkään oikein. :) Ja monia muitakin nättejä sukkia olit viime käyntini jälkeen tehnyt. Ihan aloin miettiä, mihin aikani menee, kun en muka ehdi blogikierroksellekaan, pöh. Pitää yrittää parantaa tapansa. Liljakin näyttää jo niin isolta tytöltä. <3

- H - kirjoitti...

Oikein kauniit sukat.

Jotenkin tuntuu, että mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä nopeammin aika rientää.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos. ;o))

Kardemumma; meillä mm kultapallot on vielä täydessä kukassa, aika kumollaan vaan roikottavat..
Saa nähdä pääsenkö minäkin joskus käymään teidän neulekahvilassa!!

Matleena; en minäkään kovin usein jaksa blogikierroksella käydä ;oP Tää Mulle hankittu läppäri on muutenkin yleensä vallattu, armosta joskus pääsen istumaan pidemmäksi aikaa.. ;oDD

H: tuosta ajan kulumisesta ole kyllä samaa mieltä. Justhan edellisjoulusta päästiin, ja seuraava jo kolkuttelee ovella. ;oO