Sivut

lauantai 12. syyskuuta 2009

Sisukkaat sukat

Kuumeisen puikkojenheiluttelun tuloksena syntyi kolmas sukkapari Heinälatoon.

Olin kyllä miettinyt, että voisin joka sukkaparin välillä neuloa pätkän matkaa villatakkiani, saisin sen jouluksi valmiiksi, mutta enpäs ole vielä malttanut hellittää sukkapuikoista..Perussukka (vahvistettu kantapää, nauhakavennus, 3 puikon lopetus)
Koko noin 36 (lapselle)
Lanka Sisu (sininen ja kirjava) ja varpaissa pätkä ikivanhaa Dalettea
Langankulutus 64g
Puikot 2 ja 2,5
Silmukoita 60
Neulojat varmaan kaikki tietää, että Cittarissa on mammuttimarkkinat ja 7veikkaa saa kolmella eurolla kerä! Sillä hinnalla täytyi minunkin hamstrata muutama kerä vaikken niin paksun langan ystävä olekaan.. mutta kun halvalla saa.. samalla mukaan lähti aloeveranalleja. Ne piti jo ihan salakuljettaa sisälle. Pistin HäjyFlikan kantamaan Huomaamatta kassin sisälle, ja hän olikin käynyt iskemässä kassin kuivausrumpuun.. Kuivausrumpu on mulla sellainen "piilopaikka", johon kätken yleensä synttärilahjat yms ja johon miehellä ei ole mitään mielenkiintoa kurkata. Tai no, osaa sekin pahimmassa karkkinälässään kaivaa kaikki kaapit ja piilot, ja silloin saattaa hoksata tuon rummunkin.

Oikeasti kävin jo alkukuusta kurkkaamassa Cittarin lankahyllyjä. Tuli sellainen _tunne_, että nallet saattaisi olla tarjouksessa. Ja niinhän ne olikin! Paitsi että lankoja ei ollut! Tuli jälleen kerran mieleeni siinä tyhjiä tarjoushyllyjä harmistuneena tuijottaessani Emilia Vilenin osuva lausahdus asiakkaan kommentoidessa nenäliinojen hintaa "ei ne meilläkään maksa kuin 60 penniä silloin kun ne LOPPU"!Tänään ei langat ollut loppu ja minä vähän innostuin. Huomaatteko punaisten kerien vähyyden? Miten muuten ihminen voi olla niin onnellinen muutamasta lankakerästä? ;oD

Kotona portaiden vieressä kasvavat suviruusut ilahduttavat hehkuvan punaisilla marjoillaan.

12 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kivat sukat taas sinulla valmistuneet! :)

Minunkin siellä piti jo eilen käydä, meinaan CM:ssa ja melkein kassillinenhan sieltä lähti 7veikkoja mukaan. ;D Minäkään en itse ole noin paksun sukkalangan ystävä, mutta kun ne sukkien saajat ovat. Itselle ostin Mustikka-Marjaretkeä, jota nyt tikuttelen parhaillaan.

Anonyymi kirjoitti...

tarjoustalosta muuten saa 3 nalle kerää (niitä 150g) 10€ ;)

MariL kirjoitti...

Kiva raidoitus sukissa! :)

Jaa, minäpäs en ollut Cittarin tarjouksista kuullutkaan. En ole viime aikoina pahemmin seuraillut lankatarjouksia, kun ei ole tarvetta ostella. Minä kun en nykyään enää osta lankaa muuten vaan varastoon ollenkaan, ainoastaan johonkin tiettyyn kohteeseen. Mutta tulee ne mammuttimarkkinat varmasti ensi- ja seuraavanakin vuonna. ;)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Matleena; luinkin jo blogistani, että olit käynyt shoppailemassa.. ihania värejä noissa oli, oranssia olisin kaivannut, en ainakaan muista nähneeni sitä.. ;o))

Anonyymi; no minäpäs ostin aloeveranalleja, parit sukat jo siitä neuloin ja oli aivan ihanan tuntuista! (Enkä jaksa lähteä Tarjoustaloihin yms kiertelemään..)

Mari; no minä ostin ihan tarpeeseen (uskottelen ainakin itselleni), tartteehan sitä paksujakin sukkia välillä neuloa. ;o))

Irina kirjoitti...

Oi,sinulla on jo kolmet kerättynä sukkasatoon. Minulla on vasta yhdet Perunalaarissa. Toiset ja kolmannet aivan heti esittelyvalmiit.
Tosi on, lankoihin voi hullaantua! On omakohtaista kokemusta ja PALJON!
Ihanat ruusunmarjat.
Mukavia syyspäiviä!

Villa Lankala kirjoitti...

Raikkaan näköiset sukat:)

Hauskuutusta tarjoilit tuon lankajemmailun tiimoilta;) Nyt on lankaa mistä satoa korjata.

Seijasisko kirjoitti...

Vitsit kun tavallisesti käyn viikonlopunruuat Cittarista niin perjataina eksyinkin Tokmannille, josta ostin 3-kerää luonnonvalkoista 7-veikkaa peitontekeleeseen..siis cittarista ois saanu varmman halvemmalla. Sukat ovat pirteät.

Pirtsakkaa syskyn jatkoa!

catariina kirjoitti...

vai kuivausrumpuun, hihi, ihana piristys.

Marjut kirjoitti...

Harmi, kun ei ole kuivausrumpua, mutta ehkä pyykinpesukonetta voisi käyttää samaan tarkoitukseen:)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Irina; tarttee nääs yrittää sukittaa kaikki omat lapset ja vähän muittenkin.. ;o) Saa nähdä joko kuunvaihteessa alkaa perussukka kyllästyttää!

SeijaSisko; kannattaa käydä hamstraamassa cittarista vielä vähän lisää.. ;o))

catariina ja marjut; kuivausrumpu on sen verran harvoin käytössä.. pesukone meillä ainakin pyörii päivittäin (joskus useammankin kerran), sinne ei onnistu kätkeä mitään..

Marika kirjoitti...

Pirtsakat sukat!
Lankakerillä on kummallinen terapeuttinen vaikutus. Onkohan missään tarjolla virallista lankakeräterapiaa =)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Marika; tuo lankakeräterapia kuulostaa kyllä IIHANALTA. Vielä kun sitten saisi omakseen kaikki kerät, joita on terapiassa tarvinnut.. hehee.