Sivut

maanantai 21. syyskuuta 2009

Lomalla

Käytiin viikonloppuna lomailemassa ruåttin puolella.

Miehen veli vaimokkeineen asuu siellä pienessä kylässä, ja kun kerta kutsuivat kyläilemään, mehän mentiin. Aika kului mukavasti, ja lapsetkin viihtyivät mainiosti. Naapurimökissä asusti pari poikaa, joiden kanssa heti ystävystyivät. Isompi pörräsi ympäriinsä viritetyllä mopolla, ja tartutti meidänkin poikiin mopokuumeen..

Meren rannalla kun oltiin (ranta oli onneksi parin sadan metrin päässä, niin ei tarvinnut sydän kurkussa pelätä juniorin innostuvat vedestä), miehet kävivät perjantai-iltana laittamassa verkot veteen. Tässä verkkoja sitten seuraavana aamuna tyhjennetään silakoista. Piti rajat miehet pois kuvista, kun en osaa pelkästään kasvoja peittää, mutta tuossa verkkoja pudistellaan kuin mattoja, ja silakat lentää ympäriinsä..

Me akat käytiin tietenkin Ikeassa shoppailemassa. Yhtään en seonnut tavarataivaassa enkä innostunut tuhlaamaan rahaa tarpeettomaan, mutta pieniä heräteostoksia toki tein ja Iittala outletista käväisin ostamassa purppuran mariskoolin.
Nyt on sitten otettu taas yksi sivistyksen askel etiäppäin!EDIT: poistin tuolta edellisestä tekstistä erästä henkilöä loukkaavan tekstin pois! Yritän tästä lähtien välttää kirjoittamasta mitään koulua (tai lapsia tai muuta elämäämme) koskevaa asiaa. ;oP Pitäytykäämme siis pelkissä käsitöissä! ;o)

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

En minäkään mitenkään Ikeassa sekoa tavarapaljoudesta. Nuoriso tykkää enemmän, mutta lihapullat ovat siellä kieltämättä hyviä:)

Villa Lankala kirjoitti...

Juu, mulla on tarkka ostoslista kun Ikeaan menen, enkä siis sorru kuin korkentaan ostan toimistolle jättinipun servettejä.

Aivan ihanan värinen krysanteemi:)

Hauskaa viikkoa sinulle!

äiti-puffa kirjoitti...

Liityn samaan ei-sekoavien naisten kööriin. Siis Ikeassa, esim. lankakaupassa voi käydä toisin... Ikeassa lähinnä ahdistun ja alan kinuta poislähtöä lasten tapaan. Eipä siis tule kovin usein vierailtua. :)
Ihanan värinen krysanteemi tosiaankin!

Irina kirjoitti...

Kauniita ovat molemmat kukat.
Minä se en ole vielä tuolla Haapiksen Ikeassa käynyt. Matkakin sinne taitaa minulla olla lyhyempi kuin sinulla. Jos siellä lankaa olis niin sitten voisin harkita. En kyllä tiedä, vaikka siellä olis minkälaiset lankavarastot!
Mukavia syksyisiä päiviä !

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ikea taitaa olla sellaisten huushollia perustavien paratiisi, meillä vanhemmillahan on jo kaikkea.. ;o))

Ensi kerralla minäkin yritän lähteä matkaan ostoslistan kanssa, nyt en vielä tiennyt mitä odottaa.

Eipäs ollut muuten Ikeassa yhtään lankaa! Onneksi!