Sivut

tiistai 5. toukokuuta 2009

Ribbipipo 2-vuotiaalle

Vielä valmistui yksi pipo eli juniori sai omansa, ulkopuvun mukaan sävytettynä sekin. ;o)
Villiinan täti kaivoi varastoistaan mulle tuon oranssin kerän, kun ei hyllystä löytynyt kevään sävyistä oikeaa väriä. Ja sain sen vielä halvemmalla.. (Taidanpa muuten käydä katsastamassa "jäte"keräsäkin uudestaan, tiedä mitä kivaa sieltä löytyy!)


Pipo 5o2n ribbiä
Lanka Lanett tummanharmaa (värinro 1053) ja -oranssi (3718)
Langankulutus 29g
Silmukoita 126
Puikot 2,5Käytiin tänään laitattamassa Häjylle Flikalle raudat. Flikka on oikein ihastunut niihin, mikä on tietysti ihan hyvä, kun ei tiedä kauanko joutuu rautojaan pitämään. Kesäkuussa käydään laitattamassa alakertaan sama systeemi.
Flikka on kuulemma pienenä haaveillut saavansa sekä raudat että silmälasit, kuvattiin sitten veljen lasit päässä. ;oDJa nyt huivi puikoille! ;o)

5 kommenttia:

Anu / Ei kissa karvoistaan kirjoitti...

Pipohan valmistui nopsaan! :)

MariL kirjoitti...

Hieno pipo! :) Ihan kiva, jos lapsi tykkää raudoista - mulla ne on ollu kolme kertaa (n. 10-, n. 20- ja n. 30-vuotiaana), enkä kyllä missään vaiheessa tykännyt. ;) Silmälasit on kyllä ihan jees, minäkin halusin lapsena silmälasit ja sain ne. :)

Matleena kirjoitti...

Vai on Villiinassa semmonen jätesäkki, josta löytyy noin kivan väristä Lanettia! Sinnehän pitäisi päästä tutkimaan, mitä kaikkea siellä on. ;D Miksihän niitä ei muuten ole pantu johonkin alekoriin tarjolle. Kiva pipo niistä tulikin!

Irina kirjoitti...

Pirtsakka pipo! Värit sointuvat tosi hyvin yhteen.

Kristiina kirjoitti...

Fanitan! Miulla on ollut jo jonkun aikaa oranssi-kausi (eilen viimeksi ostin oranssinkirjavaa kukkakangasta). Kyllä on somasti sävysävyyn takin kanssa. Kiva yhdistelmä tuo harmaa-oranssi.