Sivut

lauantai 2. toukokuuta 2009

Paljastuksia

Irina haastoi kertomaan muutaman totuuden itsestäni, ulkonäköjuttuja tunnistamisen helpottamiseksi. ;o)

"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

Tässäpä näitä totuuksia:

Koko: pitkä (176cm) ja paksu.
Joka raskaus jättänyt muutaman kilon. Voihan syynä toki olla liiallinen suklaan napostelu tai ylensyöminen (tosin koskaan en ole syönyt niin paljon että antaisin ylen) tai iltasyöminen (paitsi että pimeässä syöminen ei lihota, mies väittää tietävänsä), mutta kyllä mä pistän kaiken ylimääräisen noiden raskauksien piikkiin.. ja oman selkärangattomuuden.

Näkö: tumma lyhyehkö tukka ja tummat kulmakarvat, pottunokka, yksi (piilo)hymykuoppa, naururypyt vaihtumassa ikäryppyihin, silmät harmaanvihreät. Pureskellut kynnet.

Vaatetus: kotioloissa punaisissa (t-paita ja collegehousut) ja villasukat. Ihmisten ilmoilla väritys vaihtelee sen mukaan mitä alennustangoista on päälle löytynyt.

Koristeet ja varusteet: kolme kultaista rengasta molemmissa korvissa. (Joskus korvakoruja vaihtelen, mutta nuo renkaat on useimmiten). Muut korut "pakolliset" sormukset ja kaulakoru.
Olalla keikkuu punainen, iso marimekon käsveska. Ostin sen viime vuonna "kesäkassiksi", kun kalliista, parin vuoden vanhasta ThreeBags- laukusta hajosi vetoketju (odottaa edelleen suutarille pääsyä). (Edellinen samanmerkkinen laukku kesti sentään 20 vuotta!)

Luonne: rauhallinen ja hiljainen, mutta myös helposti hermostuva ja äkkipikainen. Myös helposti leppyvä.
Jos ei ole juttukaveria, nupisen itsekseni, ja nupisen vaikka olisikin..

Pieni vilautus. Mä olen yleensä kameran toisella puolella, ja muutenkin inhoan olla kuvattavana, joten tämäkin kuva on noin puoltoista vuotta vanha.



Vappuna paistoin litran pullataikinan munkeiksi. Simakin on omatekoista vaikka onkin noissa kaupan puteleissa. Lapset laitoin pihalle herkuttelemaan, koska muuten koko huusholli on sokerissa. Onneksi ilma oli (ja on) ihanan lämmin ja aurinkoinen, joten viihtyivät siellä muutenkin koko päivän. Itse pääsin kaffittelemaan ja lepuuttamaan jalkoja vasta viiden maissa. (Tarkkasilmäinen lukija huomaa, että kuvassa on yksi lapsi "liikaa" eli poikien kaveri oli kyläilemässä. ;o)



Tänään vietettiin juniorin synttäreitä (oikea päivä on maanantaina). Kummit kävivät ja toivat tullessaan kuvassa olevan kakun. Varsinainen taideteos! Meikäläinen ruukaa iskeä kasapäin kermavaahtoa ja heitellä karkkeja päälle. Ehkä tuossa olisi oppimista!..




Ai niin, ja piti haastaa viisi seuraavaa paljastelijaa, eli haastan kertomaan itsestään:
-äiti-puffa
-kio
-rasa
-kesän lapsi
-ja toinen rasa
;oDDD

8 kommenttia:

Irina kirjoitti...

Kivan näköiset kekkerit. Onnea vaan sankarille ja aurinkoista viikonloppua!

Tupuna kirjoitti...

Onnittelut ja aurinkoa! :)

Eila kirjoitti...

Hieno kakku!
Taidan olla täällä blogissasi eka kertaa, kivoja töitä olet tehnyt!

Kristiina kirjoitti...

Onnea vaan juniorille! Enpa tiijä tunnistaisinko nuilla vihjeillä jos satuttas samaan paikkaan. Kilot, rypyt ja alennustangot kuulosti tutulta.

Matleena kirjoitti...

Nyt meidän pitäisi sitten tunnistaa toisemme, jos satumme yksiin jossakin vaikkapa Villiinassa! ;D

On kyllä kuopus saanut upean kakun! Että joku viitsii ja osaa näprätä tuollaista!

Oletko muuten saanut s-postia minulta?

äiti-puffa kirjoitti...

Kiitos haasteesta, vastailen jonain päivänä kun keksin jotain näppärää (mukamas) vastauksiksi. :)
Ihana kakku, oli varmasti sankarin mieleen?

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos synttärionnitteluista.. Juniori kyllä tykkäsi kakun kuvasta, mutta me muut saatiin syödä se!
Taitaa tosiaan nuo tuntomerkit sopia moneen taaplaajaan. ;o) Sitä varten laitoinkin tuon vilautuskuvan. ;oD
Olenkin miettinyt, että jos jossain luulee tunnistavansa jonkun, niin kehtaako mennä kysymään, että oletkohan mahdollisesti se ja se.. mä varmaan en.

Matleena kirjoitti...

Tuon vilautuskuvan ansiosta minä tunnistin sinut Seijasiskon neuletapaamisessa ottamista kuvista, jotka hän lähetti minulle s-postina. ;D Minä ainakin tulen ottamaan hihasta, jos luulen sinut tunnistavani jossakin ja samaa toivon sinultakin, jos sinä minut tunnistat. Mutta kai me joskus satutaan yhtä aikaakin neuletapaamiseen. :)