Sivut

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Nysse tuli

Eilen oli viimonen sny-paketti ilmestynyt postilaatikkoon, mutta olin muka niin kiireinen, etten ehtinyt siitä tänne kirjoittaa.. ;o)

Paketissa jälleen minulle uutta lankaa; kaksi vyyhtiä Arwettaa (jota olen päässyt hiplaamaan neuletapaamisessa, eli ei ihan tuntematonta ollut) ja vyyhti valkoista Admiral- sukkalankaa (jota tuskin maltan värjätä, siitä saisi varmaan tummanpunaisen kanssa kauniit kirjoneulelapaset). Muutama pussi Kool-Aidia, mansikkaa ja kirsikkaa. Ehkä vielä uskaltaudun kokeilemaan värjäystä.. tai sitten juon nuo.. ;oD Ja kukansiemeniä. Saapi nähdä mihin nuo siemenet isken. Odotan toiveikkaana saavani (vihdoin) tänä kesänä kuormallisen tai kaksi ruokamultaa perennapenkkeihin, että saisi ne kunnolla uusittua ja laitettua, sinne sitten.Paljastui sitten oma snyynikin, joka on jonskulainen! Joka kerta blogeja kiertäessäni olen lueskellut niitä "sillä silmällä", mutta enpäs arvannut kuka se näitä paketteja on mulle lähetellyt. ;o)

Kiitos jonskulaiselle ihanista paketeista! Olen niitä aina innolla odottanut ja aina ovat yhtä mieluisia olleet. Joka kerta olen saanut sellaista lankaa, jota en ole aikaisemmin kokeillut. On ollut kiva tutustua uutuuksiin. Ja paketeiden "lisukkeet" on olleet osuvia ja mukavia ylläreitä! Ruusuinen kangaskassi on melkein jokapäiväisessä käytössä, ja nyt tiedän ketä siitä muistan! ;oD

Välillä alkoi hävettää kun en ehtinyt lahjalangoista mitään neuloa, kun näin monen snyrinkiläisen blogissa jo esiteltävän valmiita neulomuksia.. mutta mulla nyt vaan oli koko ajan jotain kiireellisempää.. Ehdin sentään sny-ringin aikana neuloa Alpaca Silkistä sormikkaat ja baskerin. Ne onkin ollut jo käytössä. Varsinkin kun en yleensä tykkää käyttää päähineitä, olen nyt opetellut ja pitänyt tuota baskeria pihalla neuloessani. Lämmittää mukavasti (vaikka vähän kutittaakin). Miehenkin mielestä baskeri on kivannäköinen, ja ensi kerran sen mun päässä nähdessään tuumasi, että jaa, porilaisia! Mikä lie mielleyhtymä tuokin.. ;oD

Kiitos siis vielä kerran jonskulaiselle ihanista ja mieltä lämmittävistä paketeista!

Pitääpä vielä mainita, että ekan paketin Trekking- langasta aloitin huivia. Yritin siitä jo kerran sukkia, mutta tuntui niin mahdottoman ohuelta, että purin pois.
Nyt kyllä puserontekele Tennesseetä ajoi edelle, koska haluaisin sen ehdottomasti tälle kesälle valmiiksi. Pääsin neulomaankin selattuani läpi kaikki käsityölehteni, aikani ihmeteltyäni sekä itsekseni että suureen ääneen ja vihdoin löydettyäni ehdottomasti seuraavat työt- ohjejemmani..
(Sille maaliskuun paketin paksulle Shetland chunky-langalle löysin myös ohjeen siinä lehtiä selaillessani.. )

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihanaa, että olet tykännyt!

En minäkään ole ehtinyt neuloa vielä mitään saamistani langoista. Ehkä sitten joskus, kun lapset ovat isoja.. :)

Iloista kesää ja pidetään yhteyttä!

aura kirjoitti...

Minä ainakin säästelen niitä ihanuuksia, joita omalta snyltäni sain. Mutta ehkä sitä vain joskus pitäisi uskaltaa neuloa jostakin ihanuudesta.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Juu, tykkäsin todella! ;oD

Minä taas tykkään päästä neulomaan noita "ihanuuksia" kunhan vaan keksin sopivan kohteen kullekin langalle. Mihin niitä pitäisi säästää! Tottakai välillä tulee neulottua tavallisesta 7veikasta, mutta välillä on mukava kokeilla hienompaakin lankaa, turha niitä keriä on laatikoiden pohjalle säilöä.. ;o)

Mohariina kirjoitti...

Babette koostuu erikokoisista suorakaiteen tai neliön muotoisista paneeleista, mitkä sitten yhdistetään yhdeksi peitoksi. Ensimmäistä Babetteani varten ostin ohjeen ja toteutin peiton sen mukaan, lisäsin vain extrapaneelin peiton toiseen päähän. Toisen peiton paneelit ja palaset paneeleihin suunnittelin itse, jätin ihan niitä pienimpiä paloja vähemmälle ja muutenkin tein vähän isompia palasia, pääsin sitten yhdistelyssä vähän helpommalla. Näin sain peitosta myös haluamani muotoisen ja kokoisen.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos Mohariina neuvosta! Haaveilen niin tuollaisesta babettesta, ne tekemäsi peitot on todella kauniita!