Sivut

keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Hyvää Uutta Vuotta!

Jäätävästä, suoraan luihin ja ytimiin puhaltavasta myrskytuulesta huolimatta meidän perhe ampui ensimmäisen rakettisatsin jo illalla kymmenen maissa. Näin juniori pääsi ihmettelemään pauketta, vaikka ei tuosta niin innostunut ollutkaan.. Kissakin lähti uteliaana ulos porukan mukana, mutta luikki piiloon savusaunan taakse jo ensimmäisen raketin suhistessa lähtöä.

Isommat lapset odottelivat puolenyön paukuttelua niin levottomina, että käväistiin vahän etuajassa ampumassa nekin raketit. Juniori oli jo onnellisesti unten mailla ja kohta koko pyjamajengi painuu pehkuihin.;o)


Haluan toivottaa kaikille blogin vakituisille lukijoille ja satunnaisille vierailijoille OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2009!!Loppuun teen lyhyen ja kuivan yhteenvedon vuoden aikana valmistuneista käsitöistäni:

- vauvalle asustesetti (myssy, sukat ja lapaset) lahjaksi, kaksi kypärämyssyä ja kahdet vauvan tossut/ sukat hyväntekeväisyyteen

- 11 paria sukkia (koot 26-42)

- 17 paria lapasia (joista 7 hyväntekeväisyyteen), yhdet kämmekkäät ja kahdet helmirannekkeet

- 7 erilaista huivia (4 lahjaksi) ja yksi kauluri

- 6 pipoa

- neljä puseroa omille lapsille (jussipaita, virkattu pusero, kaarrokeneule ja pinwheel sweater)

- yksi pusero itselleni

- 4 virkattua ponchoa lapselle

- 5 neulottua joululiinaa (lahjaksi)

Ei kovin vaikuttava lista, mutta kaikkiin näihin töihin olen saanut uppoamaan lankaa yhteensä 6229g.

Suuresta kulutuksesta ;o) huolimatta lankavarastoni on vuoden aikana kasvanut melkein huomaamattomasti ennennäkemättömään laajuuteen. Kolme muovilaatikkoa natisee liitoksissaan, ja kasan päällimmäisenä oleva pärekorikin on jo täynnä lankaa (vaikka yritän naamioida sen villaviltillä huomaamattomaksi). Lisäksi yläkaapissa on melkein kaksi kiloa novitan alpakkaa ja varmaan saman verran kirjontalankoja.

Pitääkin joku päivä punnita ja laskea kaikki langat. Taidan vaan tehdä sen sitten kun mies on töissä, ettei koko totuus paljastuisi.. ;o))

P.S. Kello on nyt tasan 0:00 (piti tuokin mainita!)

8 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta sinulle! Minäkin olen toistaiseksi pidättäytynyt lankainventaarion tekemisestä, oman mielenrauhani takia... ;-)

MINNA kirjoitti...

Mahtava neulesaalis! Ja se inventaario kannattaa suosiolla jättää. Mitäs kiloista, kunhan nautitaan neulomisesta!

Matleena kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

Muhkea neuletulos!
Minä myös olen ajatellut punnita lankani sitten, kun olen joskus yksin kotona! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta!Aina kun käyn kaupassa eksyn lankaosastolle ja ostan "halpaa" lankaa.Lankoja ei ole koskaa liikaa.
Ihanaa!Ulkona pakkasta -16.

MariL kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KOKO POPPOOLLE !
T. SUSANNA JA POJAT

Kristiina kirjoitti...

Vai ei muka vaikuttava lista. Ennemminkin ihmettelisin että missä välissä nuo kaikki olet ehtinut neuloa, kun on siulla tuota muutakin tekemistä. En kyllä kehtaa omia lankojani edes inventoida. Olen vaan ajatellu, että pitää olla hyvät varastot äkillisen inspiksen varalle ja sillä sipuli. Hyvää Uutta Vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

hyvää uutta vuotta sinulle