Sivut

maanantai 25. elokuuta 2008

Tämän hetkistä

Arvaa mitä kuva esittää! No heh heh.

Samainen pusero edelleen työn alla, edennyt sentään jo toiseen hihaan. Tässä samalla kun odottelin kuvien latautumista koneelle, päättelin lankoja etu- ja takakappaleista. Niin tylsää hommaa nämä viimeiset vaiheet. Yleensä toista hihaa neuloessani prässään jo muita kappaleita valmiiksi yhteenompelua varten. Nopeuttaa muka valmistumista.

Tänään minun piti ottaa loppukiri puseron kanssa, mutta juniorilla oli yöllä korkea kuume (en mitannut, mutta poika oli ihan tulikuuma) ja tämän päivän hän onkin ollut surkeana pelkkää sylivauvaa. Pojalle näyttäisi olevan tulossa kulmahampaita, ja luulin kuumeilun ensin johtuvan siitä.. mutta luultavasti on saanut kylmää, kun tyhmä äiti ei ole laittanut tarpeeksi vaatetta päälle pihalle. Kurjaa!
Joka syksy tarvitaan näköjään ainakin yhdelle kunnon räkätauti ennen kuin syyskamppeet tulee kaivettua esiin kaapeista.Punainen jaloangervo on yksi lempikukistani, ja se kukkii parastaikaa. Ihana!Käytiin lasten kanssa lauantaina shoppailemassa ja ostettiin jättipurkillinen hamahelmiä ja pari uutta muottia. Siitä irtosi lapsille ajankulua koko viikonlopuksi.Sunnuntaina käväisin pikaisesti OuNen (Oulunseudun neulojat) tapaamisessa Ainolan puistossa. Kauaa en ehtinyt paikalla olla, koska mies lähti viiden maissa taas työmatkalle, mutta senkin tunnin aikana isoin poika jo ehti soittaa, että "koska sä tuut, tuu pian, täällä on paljon silitettävää odottamassa.." Siis ei mitään pyykkiä vaan hamaukkeleita. ;o))

8 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Komiaa puseroa näyttäs syntyvän. Upeat nuo jaloangervot, miulla kukkivat on hempeemmän punasia. En ole nuin uhkeen punasia ennen nähnytkään. Hauskoja hamaukkeleita. On varmaan ollut hauskaa katseltavaa kun lapset on niitä kilvan ähertäny.

Tupuna kirjoitti...

Omani angervot ovat marjapuuron punaisia,,,noin punaiset ovat jääneet näkemättä :)
Onpas syntynyt ukkeleita, ahkeria lapsia :)

Marika kirjoitti...

Valloittavia hamaukkeleita ja -akkeleita !! Kyllähän noiden takia äidin perään voi jo soitellakin !! ;-) Meillä on sama juttu; perään soitellaan saman tien ja isä saattaa seistä vieressä, jolta olisi voinut asian kysyä.
Yhdyn Christiinaan; komiaa on tulos. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä kans MIES kävi viime viikolla hakemassa Kärkkäiseltä ison purkin hamahelmiä ja alustoja. Sitten sen piti heti päästä niillä askartelemaan ja kohta sitten tuli kyselemään neuvoa, että miten silitysrauta toimii... ;) Että jää noihin näemmä "isommatkin lapset" koukkuun. ;)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Jussineuleet on mun suosikkeja, vaikka tällä hetkellä ei ole ketään, jolle niitä voisi neuloa.
Jaloangervorsi suorastaa hehkuu, syksyllä kaipaakin kasveihin enemmän väriä. Mun jaloangervo on sellainen hento roosa.

Anonyymi kirjoitti...

Komiaa jäläkiä :-)

Katri kirjoitti...

Meillä on helmet olleet hyllytettynä jo pidemmän aikaa, mutta olipa sinulla innostavia kuvia, täytyyköhän kaivaa ne taas esille..

kurnaus kirjoitti...

Ostin kanssa hamahelmiä. Hyvää terapiaa aivoille. Hermot meinas muutaman kerran mennä, kun ne helmet lähti paikoiltaan. Sain kuitenkin ensimmäisen tähden valmiiksi. :D