Sivut

keskiviikko 20. elokuuta 2008

Elokuun SNY-paketti

Paketti saapui tänään, niin kuin SNYni oli jo etukäteen varoitellut. ;o))Sain lahjaksi kolme kerää kirkkaanpunaista (kaunis väri!) Kitten Mohairia. Tuttu lanka entuudestaankin, sillä olen siitä neulonut kaksi Fifihuivia lahjaksi ja itselleni villatakin (kuva löytyy tuolta kuvagalleriasta). Ihana lanka, jota on oikein mukava ja helppo neuloa..
Kovasti olen päivän aikana mielessäni suunnitellut, mitä näistä keristä syntyy. Jotain itselleni tietysti! Huivi tai hartianlämmitin (edestä avoin poncho), jota voisi pitää illalla sohvannurkassa kutoessa.. (hui, ihan vahingossa tuli sana kutoa, mutta en ala vaihtamaankaan).

Paketissa oli myös pussillinen Pauligin Viipurilaiskahvia, jota jo päivällä keittelin. Ihan hyvän makuista, tosin liian väkeväksi höystelin.
Silmäneuloja sain neulatyynyni syötiksi. Se nimittäin on kauhea neulasyöppö! Kerran kaivelin neulatyynyn sisuksista yli 70 neulaa..


KIITOS SNY! Oikein mieluisa paketti!


Puolenpäivän aikaan vein 4v- tyttären kerhoon, ja sieltä olikin kiire ajella takaisin kotiin ja tietokoneelle. Pitihän minun olla ensimmäisten joukossa ilmoittautumassa kansalaisopiston kursseille. Pääsin kuin pääsinkin rekipeittokurssille! Toivottavasti saan Oravametsä- peittoni syksyn aikana edes hyvälle alulle. Kesän aikana peitto ei edistynyt mihinkään suuntaan, kangaskin on vielä ostamatta.
Miehen työmenoista en etukäteen tiedä, mutta jos hän nyt joskus on kotona, niin pääsen harrastamaan.. Ihana päästä ihmisten ilmoille, etten tässä ihan mökkihöperöksi tule!
Saippuakurssille ilmoittauduin myös. Suunnitelmissa olisi valmistaa jotain joululahjaksi sopivaa saippuaa, esim tervasaippuaa tai piparimaustettua saippuaa.. katsotaan nyt mitä keksin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että pidit. Jännitin mielipidettäsi. etenkin kahvipaketti jännitti,koska en juo kahvia ja mitään tuiki tavallista en halunnut pakettiin laittaa.
SNYsi

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen noita kursseja miettinyt ja pohtinut. Vielä en ole minnekään ilmoittautunut, mutta mielessä ovat pyörineet. :)

Tupuna kirjoitti...

Toivotaan,että tulee antoisa syksy kurssienkin osalta :)

kio kirjoitti...

kivaa kun pääsit toivomillesi kursseille. Mä ilmoittauduin kans muutamaan, oli jännät paikat, piti varmaan 30 kertaa soittaa, aina vaan "numero on varattu, yrittäkää hetken päästä uudelleen"

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vierailusta! Minäkin tässä juuri kulutan aikaa koneella kun kymmeneltä alkaa netti-ilmoittautuminen Esikon temppujumppaan...
terkuin Pisakko