Sivut

tiistai 26. elokuuta 2008

Arvontavoitto ym

Minulla ei ole arpaonnea, joten yleensä jätän arvonnat ja arpajaiset väliin. Mutta (ainakin) yhteen osallistuin, koska palkintona oli jotain kaunista, itsetehtyä. Ja minua kerrankin onnisti!!!

Tänään tuli postissa arvontavoittoni Lennun tekeleet- blogin arvonnasta. Sain ihanan ristipistotyön!!

Kiitos Lennu!

Työ on minusta todella kaunis.

En tiedä sainko kuvaan ihan oikeaa värisävyä..kävin ulkona kuvaamassa, koska sisällä otetuissa kuvissa työ näyttää liian kellertävältä.

"Woodland Snowfall"Blogeissa vieraillessani olen ihastunut moniin ristipistoiluihin, ja kovasti haaveillut itsekin aloittavani jonkin ristipistotyön, sellaisen "helpon ja nopean, juu".

Nyt kun olen tutkinut ja tarkastellut Lennun työtä, jossa pistot näyttävät mahdottoman pieniltä ja viimeistely on hienoa ja huomaamatonta, en tiedä olisiko minusta tuohon.. miten noin pieniä pistoja näkee tehdä! On kuulemma olemassa suurennuslasilla varustettuja lamppuja.. että jos sellaisen hankkisi.

Tuosta suurennuslasista muistui mieleen, että olen huomannut kaikissa pakkauksissa, purkeissa ym sen pienenpienen tekstin kutistetun entisestään melkein näkymättömäksi! Ovelaa.
Kukahan siitäkin saa jotain hupia?
Lahjan mukana oli tälläinen kortti. Osuva kortti, sillä olen aina ollut heikkona William Morrisin tapetteihin ja kankaisiin. Aikoinaan (elämää ennen lapsia) ostiskelin Englannista kasapäin kortteja, joissa on noita Morrisin kuoseja. Täytyy laittaa tämä kortti samaan kansioon muiden mukaan. Jes.


Unohdin eilen esitellä meidän pihan kauniit kauhistukset. En muista lapsena ikinä nähneeni kärpässieniä, mutta meidän pihassa niitä kasvaa siellä täällä!
Aina kun uusi sieni ilmestyy, käyn nappaamassa sen roskiin. Ihan siltä varalta, että jollekin tulisi mieleen kokeilla, että onko sieni _oikeasti myrkyllinen_. Hui!

3 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

No onnee arpajaisvoitosta. Ei meikällä kyllä riittäs kärsivällisyys noihin ristipistotöihin. Kokeillu olen joskus vuosia sitten.

Meillä alko kasvaa tuonne naapurin rajalle kanttarelleja : )

Kirsi kirjoitti...

lennu tekee uskomattoman kauniita töitä. Kuola valuu suupielestä niitä ihailessa.

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihana lahja! :) Lennu on kyllä taitava!