Sivut

lauantai 31. toukokuuta 2008

Kesän ensimmäinen päivä

Koululaiset ovat sitten todistuksensa saaneet, osan hyvin, osa huonommin arvosanoin. Vuoden ovat taas puurtaneet ja kesälomansa ansainneet. ;o)Olen tässä yllättävässä kesänlämmössä ja vielä yllättävämmässä energiapuuskassa (pessyt ikkunoita, juu! ja) kiertänyt tutkailemassa puutarhaa, vieläkö sen pystyy pelastamaan rikkaruohojen ja naapurin mailta leviävän pajun alta.

Piha on säälittävässä kunnossa! Muutaman vuoden tauko puutarhanhoidossa näkyy! Omissa kukkapenkeissä ei tällä hetkellä ole mitään kaunista ja ilahduttavaa. Täytyy lohduttautua sillä, että kesä kuitenkin on vasta aluillaan.. ehkä meilläkin kukkaloistoa vielä nähdään. ;oD
Perennapenkkejä suunnittelen uusivani (taas kerran) ja siirtäväni perennoja penkistä toiseen. Taloa lähinnä olevaan penkkiin täytyisi ostaa uusia punaisia perennoja.. siitä on osa kuollut tai raakasti ylöskaivettu ja hävitetty. Syksyisin tapaan kierrellä puutarhaliikkeiden alennusmyyntejä ja sortua _kukkiviin_ perennoihin, jotka yleensä sattuvat olemaan keltaisia. Nyt haluan saada nenän alta pois kaikki nuo keltaiset perennat, mahdollisimman kauas ulkotuolista, jossa tapaan istua neulomassa. ;o)

Näkymää jokirannasta.Tälläisen puulinnun sain 9v poijalta myöhästyneeksi äitienpäivälahjaksi. Hieno!Äitini huivissa päädyin sitten Shetland Triangle malliin. Huivi on melkein puolivälissä, ensimmäinen kerä neulottuna siis. Yritän saada neulottua edes kaksi mallikertaa päivässä, että huivi valmistuisi mahdollisimman pian. ;o)

4 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Rakastan rentukkarantoja!

Matleena kirjoitti...

Onpa poikasi tehnyt hienon linnun! Siinä se vahtii äidin tulppaneja.

Tupuna kirjoitti...

Hieno lintu, taitava poika:)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on samanlaiset mietteet puutarhanhoidosta! Mutta nyt olenkin muuttamassa täältä ja pitäisi uusi puutarha perustaa. Siinäpä haastetta!

Olet muuten tehnyt valtavasti kaikkea ihanaa, kuten prinsessalapaset ja saippuat!